Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 09:30 - Петата нощ ... в Календара на Маите
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 1507 Коментари: 0 Гласове:
2



ПЕТАТА НОЩ – ПЪТ КЪМ КРАЯ НА СМЪРТТА Размер на шрифта: image image
Статията е видяна 2111 пъти imageКалендарът на древните Маи днес е единствен автентичен извор на информация за духовните промени, които ни предстоят, пише Карл-Йохан Калеман, шведски биолог и изследовател в областта на медицината. След изучаването му, за което е получил световно признание, ученият заключава: ” изглежда съществува невидима Вселена, която определя посоката на събитията”.

КАЛЕНДАРЪТ НА ДРЕВНИТЕ МАИ Е ПЪТ КЪМ ПРОСВЕТЛЕНИЕ
Календарът на Маите ни показва не само, че Вселената се развива, но и че нашият духовен хоризонт се разширява заедно с нея и ще премине през различни периоди на възход и спадове до... 2011 година. Нашите действия трябва да бъдат съобразени с космическия план. Не може да се прескочи и една крачка, тъй като този план е съвършен, такъв, какъвто е и не се променя. Всяко нещо има свое време и ние трябва да преминем през определени степени на развитие, които отговарят на различните времеви цикли. Преплитането на вселенските и индивидуални календарни цикли отключва т.н. „времеви брави” в подходящите моменти: тъй като човек може да се развива само крачка по крачка, съществуват „времеви брави”, които скриват аспекти от нашето съзнание, докато не ги отвори поредният нов космически импулс и открие друг възможен път в живота ни.

В КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ ВЕЧЕ Е ПРЕДСКАЗАНО
Неотдавна човечеството навлезе в галактическия цикъл на сътворението, за чиито вибрации точно и обширно се разказва в календара на Маите. Този цикъл /от 13 туна-години/ е започнал през 1999 г. Още от първия ДЕН на цикъла става ясно, че човечеството е влязло в нова цивилизация и нова икономика, чиито обхват на приложение може да се сравни само с индустриалната революция на 18 век. Новата цивилизация се появява като последица от компютаризацията и информационните технологии. Но това вече е предсказано в календара на Маите. Информационните технологии са част от космическия план, каквито са били навремето откритията на писмеността или телеграфа.

ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ ЦИКЪЛ НА СЪТВОРЕНИЕТО Е АПОКАЛИПСИС!
Рядко се разбира, че гореспоменатия цикъл и Апокалипсисът в християнството са едно и също: завършек на сътворението! За Маите това е 28 октомври 2011 година. Обратно на приетото мнение, християнският Апокалипсис не е задължително краят на света. Или поне не би трябвало да бъде. Откровението завършва със сцена на свят, освободен от болка и страдание, т.е. с край на света, какъвто ние го познаваме. Енергийните промени в галактическия цикъл на сътворение са много бързи и нямаме основание да очакваме мирни и равновесни събития на световно или галактическо ниво. Скороста на промените ще расте. Изходът за човек е в съвпадането на неговата интуиция с космическия план при изпълнение на личните му цели.

ИЗДИГАНЕ НА НИВОТО НА СЪЗНАНИЕ ДО ГАЛАКТИЧЕСКО
Това означава разширяване на нашето съзнание и поглед върху нещата от висша перспектива. Дали ще се стигне до насилие или не, зависи от свободния избор на хората в процеса на пригаждане към новоустановените граници на съзнание. Календарът на Маите е източник на информация за енергийни промени в бъдещето, която може да се получи по аналогия с миналите времена. Например, какво в планетарния цикъл е произвела ПЕТА НОЩ / 1932-1952г/ под владичеството на Господарят на Тъмата: голямата депресия, хитлеризма, сталинизма, ІІ-та Световна война, атомната и водородната бомба. По аналогия се счита, че ПЕТА НОЩ, особено 2008 г. може да бъде тежък период в галактическия цикъл. Все пак, като се има предвид, че пределите на съзнанието ни се разширяват и свободната воля става все по-значим избор, развоят на събитията не е предопределен.

Календарът на Маите дава сигурност, че нашето съзнание ще продължава да се извисява и няма да се върне на племенно или национално равнище. Глобализацията е само начало. Важно е хората да разберат, че сме в процес на издигане нивото на съзнанието и да са подготвени за това.

КРАЯТ НА СМЪРТТА
Календарът на маите и християнският – говорят за край на умирането в завършека на времето. Източните традиции считат просветленото състояние за безсмъртно. Днес може да не разбираме какво означава това, но всички древни традиции сочат с пръст в една посока: към просветления космически разум извън времето.

С право се питаме кому е нужен календар при подобно висше ниво на съзнанието. Тогава е краят и на календара на Маите. Цялото сътворение ще бъде завършено през 2011 година с универсалния цикъл, когато целият нисш свят ще достигне висшата енергия. Когато този знаков ден настъпи, никакви филтри няма повече да пречат да видим божествената СВЕТЛИНА или на комуникацията с Божественото.



Тагове:   нощ,   маите,   календара,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1620106
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930