Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2010 06:00 - Тема с продължение - 1- Друмвало Мелхиседек
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 3218 Коментари: 3 Гласове:
4



ВЕЛИКАТА ПРОМЯНА

Повечето пророци и коренни народи по света предсказват, че Земята и човечеството ще преживеят "велика промяна". Ние смятаме, че в крайна сметка тя ще се прояви като планетарна смяна на измеренията и преход към ново ниво на съществуване, свързано с промяна на съзнанието и преминаване към Христовото или единното съзнание.
...
Междупространствен преход означава, че една планета или някакво космическо тяло се прехвърля от едно измерение в друго. В нашия случай става въпрос за издигане от 3-то в 4-то измерение. Точно това предстои на планетата като цяло и на всички нейни обитатели. Американските индианци вярват, че скоро ще извършим преход от 4-я в 5-я свят, предшестван от т.нар. Ден на пречистване. Разликата в "номерацията" се дължи на факта, че те разглеждат Пустотата като отделен свят и започват да броят от нея. Следователно, 3-то измерение за Мелхиседеците и 4-тото за индианците е едно и също.

Ако пожелаете, вие бихте могли да осъзнаете същността на прехода към следващото измерение или новия свят. Въпреки че процесът вероятно ще бъде много кратък, можем да разберем през какви промени ни предстои да преминем.

ОБЩ ПОГЛЕД ВЪРХУ СМЯНАТА НА ИЗМЕРЕНИЯТА

Ето какво се случва обикновено при планетите от нашата галактика: отначало магнитното поле отслабва и става неустойчиво, следва срив на обитаващите ги цивилизации и накрая настъпва последната фаза. По правило тя продължава най-малко 3 месеца и не повече от 2 год. През този период обществото започва да се разпада и става опасно дори просто да си жив. Разрушават се всички системи, които поддържат съществуването му, и навсякъде настъпва хаос. Тъкмо за тези времена се подготвят повечето религиозни системи, напр. мормоните. Тогава ние все още се намираме на Земята в 3-то измерение, но на практика предстои да преминем в 4-то.
Следва периодът от 5-6 часа непосредствено преди началото на междупространствения преход. Той е много особен, защото 4-тото измерение започва да прониква в 3-тото. Тогава започваме да подозираме какво всъщност ни очаква.

Но когато започне истинският преход, няма място за съмнения. Ще се наблюдявят специфични промени на цветовете и формите, които трудно ще се поберат в умовете на повечето хора. От този момент нататък ще напуснем 3-то измерение. Вероятно тогава ще се измести и оста на въртене на Земята, но ние няма да разберем това, защото на практика ще се окяжем в номо пространствено-времево измерение. Разбира се, съществуват и други варианти на прехода, но обикновено той протича по този начин.

След като преминем през ПУСТОТАТА, ще навлезем в 4-тото измерение. Животът на Земята ще се промени кардинално. Възкресение, извисяване, окончателна смърт - всичко това се отнася до предишната фаза. Оттук нататък започва раждането в новия свят.

Приведеният по-долу сценарий разказва подробно как обикновено става преходът към други измерения във Вселената, но Земята е особен случай. Най-напред ще ви опиша нормалната трансформация, т.е. как би трябвало да протече естественият процес, но при нас почти сигурно няма да стане точно по този начин. Историята може да промени своя ход и да се развие съвсем различно от това, което сега ще ви разкажа. Зависи от любовта ни един към друг като планетарна раса от човешки същества. Накрая ще ви представя една алтернативна хипотеза. Твърде рано е да предвидим дали точно така ще се случи, но това е една от възможностите.

ПЪРВИТЕ ПРИЗНАЦИ

Първият признак за началото на прехода към друго измерение е рязкото отслабване на геомагнитното поле. На учените е известно, че през последните 2000 г. то непрекъснато спада, но от 500 г. насам отслабва доста по-забележимо. С наближаването на прехода то сякаш започва да полудява - това вече е регистрирано. Летищата по цял свят непрекъснато коригират позицията на северния магнитен полюс, за да могат да ползват автоматичните си уреди. През последните 30 г. се наблюдават много странни промени в геомагнитното поле. Птиците не мигрират до обичайните си места. По време на прелетите ятата следват геомагнитните линии, но те вече не са същите. Според мен, по тази причина делфините и китовете излизат на брега - при миграцията си те се ориентират като птиците. Много от магнитните линии по-рано са заобикаляли покрай бреговете, но сега водят право към сушата. Китоподобните ги следват и засядат в пясъците. Накрая геомагнитното поле вероятно ще спадне до нула. Това се е случвало многократно в земната история.

Ако стане така, събитията може да се развият по няколко сценария. Полето може да се пробърне и полюсите да сменят местата си. Или след като достигне до точка нула, да се възстанови старата конфигурация, но по съвсем друга ос. Магнитното поле би могло да се измести по различни начини, но за вас и вашето извисяване това едва ли ще има голямо значение. Вие вече няма да сте тук, на това ниво на земното измерение, затова едва ли ще преминете непосредствено през този процес.

Наблюдават се и други, по-фини енергийни промени, напр. честоттата на Шуман (основната резонансна честота на планетата Земя), които ще настъпят преди самия междупространствен преход, но най-големи са геомагнитните. Няма да ви говоря за резонанса на Шуман, тъй като правителството на САЩ се старае с всички сили да отрече, че с него става нещо. Ако искате да знаете цялата истина, потърсете материали от Германия или Русия, защото и двете страни разполагат с информация по въпроса, която напълно противоречи на американската позиция. Освен това можете да се запознаете с книгата на Грег Брейдън. Той е доста по-осведомен и честен.

Особеното значение на геомагнитното поле е свързано с въздействието му върху човешкия мозък, при условие че то спадне до нула и остане в това положение повече от 2 седмици. В зората на космическите полети руснаците забелязали, че когато космонавтите се намирали извън земното магнитно поле повече от 2 седмици, те буквално полудявали. Точно това се е случило и след Падането, когато потънала Атлантида - хората изгубили паметта си и се държали като ненормални. Очевидно то поддържа нашата памет цяла и здрава, подобно на магнетофонна лента, и това е свързано с нашите емоционални тела. Затова руснаците изобретили малки устройства, които космонавтите носели на коланите си, за да поддържат нормално електромагнитно поле около себе си, докато са в околоземното пространство. Сигурен съм, че и НАСА е направила същото.
На пръв поглед изглежда странно, че геомагнитното поле въздейства върху нашите емоции, но помислете какво се случва при пълнолуние. Луната го променя съвсем незначително и все пак последствията са очевидни. Проверете полицейските доклади в повечето големи градове по света за дните преди, по време и след пълнолуние. През тези 3 дни се регистрират повече убийства, изнасилвания и тежки престъпления в сравнение с всички останали. Но когато магнитното поле слезе до нула, проблемът става много по-сериозен. Дори движението на фондовите борси по света се базира върху човешките емоции, така че представете си до каква повсеместна бъркотия може да доведе силното колебание на земното матнитно поле, особено ако продължи повече от 2 седмици.

 ПЕРИОДЪТ ПРЕДИ ПРЕХОДА

Обикновено той продължава от 3 месеца до 2 год. Отличава се най-вече с това, че поради промените в геомагнитното поле хората започват да се държат като луди. Това води до разпадане на социалните системи по света. Фондовите борси се сриват, правителствата стават недееспособни и обявяват военно положение, но това не помага, защото и военните имат същите проблеми. Процесът се съпровожда от недостиг на храни и пълна безпомощност. На всичкото отгоре повечето хора полудяват и се хващат за оръжието. На Земята не остава нито едно сигурно място.

Обаче благодарение на изключителната помощ от страна на нашите духовни извънземни братя и поради невероятната промяна на съзнанието, която успяхме да постигнем, сега имаме чудесната възможност дап не изживяваме такъв опасен период, а дори и да се наложи, той ще трае много кратко. Всъщност няма да се учудя, ако изобщо не получим никакво предупреждение, освен онези 5-6 часа, за които ще говорим по-нататък.

Ако искаме да се подготвим за този момент на физическо ниво, ще започнем да копаем скривалища в земята и да се запасяваме с продукти и др. вещи поне за две години. Обаче ако се скрием в него по време на събитието, изобщо няма да излезем оттам. Защо? Защото междупространственият преход ще пренесе земното съзнание на ново равнище - на място, където не съществува 3-то измерение или нашата обичайна реалност. Щом преходът започне, 3-измерният свят ще си отиде, затованяма смисъл да копаем землянки и да се запасяваме с продукти с надеждата, че когато всичко свърши, ще излезем оттам и ще продължим нормалния си живот.

Доста хора неотдавна постъпиха точно така в очакване на компютърния срив при настъпването на 2000 г. В това няма нищо лошо, но трябва да разберете, че така няма да се спасите. Никаква физическа подготовка няма да ви помогне в по-висшите измерения. Успехът ви ще зависи от духовната ви осъзнатост и най-вече от вашия характер. Да, от характера.
 

ПОСЛЕДНИТЕ 5-6 ЧАСА ПРЕДИ ПРЕХОДА

От нормална гледна точка тази фаза е доста странна. Индианците от племето таос, където съм се родил при първото си идване на Земята, са получили указания да млязат в своите пуеблоси (каменни жилища), да спуснат завесите, да не поглеждат навън и да се молят. Ако надникнат през прозореца, могат да се изплашат, а точно това не бива да се случва.

През тази фаза се наблюдават странни явления. Двете измерения започват да се наслагват едно върху друго. Седите си в стаята и изведнъж пред вас просто от въздуха се появява нещо, което не се побира в ума ви - някакъв обект от 4-тото измерение, който не се вписва в разбиранията ви за реалността. Цветовете са просто немислими. Те са изключително ярки и сякаш греят отвътре със собствена светлина. Като че ли цветът не се отразява, а по-скоро се излъчва от странния обект. А самият той има необясними за вашият ум форми. Предметите от 4-то измерение не приличат на нищо видяно досега. Но всичко е наред; това е естествено явление.

Горещо ви препоръчвам да не докосвате тези предмети. Иначе мигновено ще бъдете засмукани в 4-тото измерение. По-лесно ще ви бъде да не бързате толкова много. Ако все пак не успеете да го избегнете - какво пък, значи такава е волята Божия.
 

ИЗКУСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ И ЛУЦИФЕРНИТЕ МИСЪЛ-ФОРМИ

Следващият феномен, който вероятно ще наблюдавате, се отнася до природата на реалността, в която живеем - творението на Луцифер.
 

Първичната реалност е създадена така, че всичко в нея е свързано и се развива според Божествения план. Но в реалността на Луцифер има много изкуствени предмети, произведени с помощта на технологиите. Ако не са направени от природни материали, те няма да могат да преминат в 4-то измерение, а ще се разпаднат до първоначалните си елементи. Синтетичните материи също биха могли да се изпратят в следващото ниво, но за целта трябва да се създаде особено енергийно поле, което да ги задържа цели.

Нещо повече, изкуствените обекти имат определена степен на стабилност. Някои от тях не са много далече от естествените, например стъклото. То е просто разтопен пясък. Но други материали, като съвременните пластмаси, са твърде откъснати от природата и това ги прави много нестабилни. Така че, по време на 6-часовата фаза на прехода някои синтетични предмети ще се разтопят или ще се разпаднат по-бързо от други в зависимост от устойчивостта си. Автомобилите са направени от пластмаса и други изключително нестабилни материали, затова те до голяма степен ще се разрушат и частично ще се разпаднат до първичните си елементи. Затова и повечето от съвременните жилища няма да бъдат безопасни по време на прехода.

Индианците таос-пуебло знаят как точно ще протече този процес, затова много отдавна са забранили използването на съвременни строителни материали в своите пуеблоси. Извън селищата си те строят летни къщи от изкуствени материали, но са инструктирани да се върнат в древните си домове в Деня на пречистването. Някои пуеблоси имат прозорци, но тъй като по-рано те са били без дограма и стъкла, няма да бъде голяма загуба, ако се разрушат. Всичко останало е построено от глина, слама, камък и дърво. Така че индианците няма да имат никакви проблеми.

Следователно, когато събитието настъпи, най-добре е да се намирате сред природата, а ако не можете, значи такава е волята Божия. Аз не бих се притеснявал по този повод. Само ви информирам, за да разберете кога започва Преходът.

Синтетичните предмети фактически са просто мисли, създадени от и чрез експеримента на Луцифер. Те не съществуват в първичната реалност. Сигурно ви е трудно да ги възприемате просто като мисли. По-добре да ги неречем "мисъл-форми". Те идват от мястото, което индуистите наричат "ментален план" - от по-високо измерение - и бавно се процеждат надолу през нивата, докато спрат тук, в 3-то измерение.

От човешка гледна точка някой измисля нещо, представя си го и после търси как да го осъществи. Хората го сътворяват по един или друг начин и го материализират на Земята. Няма значение дали става въпрос за един човек, или за група. Онзи (или онези), който го изработва

(изработват), не притежава този предмет на земно ниво, дори да се смята за негов създател. Той се удържа цял с помощта на нашата 3-измерна решетка около планетата. Това е решетката на съзнанието на всички хора в това измерение. Ние живеем в една реалност по "взаимно съгласие", поддържана от обща решетка, затова ако някой умре, създадения от него обект продължава да съществува. Но ако цялата решетка се разруши, обектите ще се разпаднат до елементите, от които са направени, и от тях няма да остане и следа. А преди или по време на прехода тя със сигурност ще изчезне.

Очевидно хората, които отсега започват да полудяват поради промените на геомагнитното поле, ще се почувстват още по-зле, като видят как се разпада реалността на Луцифер и как предметите започват да изчезват или да се разрушават. За щастие това ще трае по-малко от 6 часа.

Според Едгар Кейси и др. ясновидци, на Земята са живели много др. напреднали цивилизации, но от тях не са останали почти никакви следи. Вече обяснихме по каква причина. Синтетичните им материали не са преминали през последния междупространствен преход преди 13 000 г. или по-ранните. При всяко издигане до следващото измерение Бог разчества околната среда на първичната реалност.

Ако тук пристигне някоя високоразвита извънземна цивилизация и поиска да построи нещо (напр. пирамида), която да се запази десетки хиляди години, няма да използва високотехнологични метали, като неръждаема стомана, напр. Ще се ограничи с природни материали, взети от самата планета, които са много по-здрави и надеждни. така пирамидата ще устои на всички естествени междупространствени преходи, през които преминава всяка планета. Тук не става въпрос за ограничените възможности на каменната ера, а за много разумно решение.

Освен това, високоразвитите извънземни цивилизации твърде внимателно следят да не оставят никакви следи от посещението си. Те или вземат телата си със себе си, или ги унищожават, за да не нарушават галактическия закон за ненамеса.

ПЛАНЕТАРНИТЕ ПРЕХОДИ

Всеки човек, живял някога на Земята, вече е преживявал прехода. Няма как иначе - щом е попаднал тук. Това е неоспорим космически факт. Когато и откъдето и да сме дошли, е трябвало да преминем през Великата Пустота, за да стигнем дотук (освен, ако не изваме някъде съвсем отблизо), следователно сме сменили измеренията. В деня, в който сме се родили като бебета на Земята, сме преживели междупространствен преход. Преминали сме от един свят в друг, но сме го забравили поради непълноценната човешка памет.

И тъй като не помним, че сме се раждали в други измерения, сме си наложили невероятни самоограничения. Напр., смятаме, че не можем да пътуваме надалеч, защото разстоянията в нашата реалност са толкова големи, че не сме в състояние да ги преодолеем. Дори не можем да напуснем Слънчевата система, затова при днешното състояние на съзнанието сме се превърнали в затворници в собствения си дом.

Не е ли така според вас? Разбира се, от гледна точка на общоприетия възглед за пространството и времето пътешествията на дълги разстояния с обикновен космически кораб са невъзможни. Ечените вече са стигнали до това заключение. Но мисълта, че никога няма да напуснем Сл. с-ма, е доста обезкуражаваща. Нужни са 115 млн. г., за да се достигне до най-близката звезда (Алфа Кентавър - на около 4 светлинни год. от нас) със съвременната космическа техника. Хората не живеят толкова дълго, а при това говорим за най-близката звезда. Би било просто невъзможно да навлезем в дълбокия Космос. За да успеем, трябва да променим представите си за времето и пространството.

Проблемът ни е в това, че познаваме само времето и пространството; почти напълно сме изгубили представата си за измеренията. Но тъй като всичко на този свят е съвършено, паметта ни започва да се възвръща днес - тъкмо когато ни е нужна. Спомените изникнаха най-напред в сънищата и мечтите ни, после се появиха в киното. Филми като "Стар Трек", "Контакт", "Сфера" и мн. др. разработват идеята за различните измерения. Ние ще си спомним, защото Бог е с нас.

Хайде да го направим. Ще ви разкажа какво се случва обикновено при междупространствения преход. Ще ви запозная с личния си опит, но на практика може да бъде малко по-различно, защото Вселената непрекъснато експериментира. Може би някои биха предпочели да го чуят като разказ, но смятам, че е по-добре да ви представя нещата в истинския им вид.

РЕАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ НА ПЛАНЕТАРНИЯ ПРЕХОД

Не забравяйте, че това, което ще ви разкажа, може да се прочете във всеки галактически учебник. Така се развива нормалният сценарий. Някои от детайлите не са едни и същи, защото животът е гъвкав, но като познавате нормалния процес, ще схванете и оттенъците.

Сега човечеството навлиза в новото хилядолетие и Висшите учители смятат, че в навечерието на прехода ще има малко насилие, защото вече сме извървели голяма част от пътя. Свършили сме чудесна работа, помагайки на новото съзнание да се роди! Затова сега ви казвам: отпуснете се и не се безпокойте. Радвайте се на трансформацията. Когато почувствувате съвършенството на живота, ще се превърнете в онова малко бебе, към което може би сте мечтали да се върнете. Знайте, че ще се погрижат с любов за вас и събитието ще се ръководи от чистата любов. Този енергиен прилив е много по-могъщ от вес, затова спокойно се оставете на потока на живота и просто бъдете.

Най-вероятно ще избегнем периода на хаос, който продължава от 3 месеца до 2 години. Според прогнозите, времето преди прехода ще бъде изключително кратко и с минимални разрушения. Очакват се малко или почти никакви предупредителни сигнали, освен през последните 5-6 часа. Най-вероятно една сутрин ще се събудите като обикновен човек и още преди залеза ще се окажете новородено бебе в съвършено различен свят.

ШЕСТТЕ ЧАСА ПРЕДИ ПРЕХОДА

Нека разгледаме последните 6 часа. Събуждате се в ясната прохладна утрин в чудесно настроение. Ставате от леглото и се чувствувате малко особено - някак олекнали. Решавате да се изкъпете. Пускате крана и чакате да се напълни ваната, но усещате нечие присъствие зад гърба си. Обръщате се и виждате нещо голямо, светещо в необикновени ярки цветове, което плува покрай стената на около метър над пода. Докато се чудите какво става, отникъде се появява още едно по-малко нещо и двете започват да кръжат наоколо.

Изхвръквате от банята и влетявате в спалнята, обаче тя цялата е пълна с такива малки странни неща. Отначало мислите, че полудявате или развивате мозъчен тумор, който уврежда възприятията ви, но изобщо

не е така. Внезапно подът пред вас се разцепва и цялата къща започва да се накланя. Тичате на двора, където всичко изглежда нормално - само дето е пълно с онези невероятни неща, които си летят насам-натам.

Решавате да седнете и да не мърдате. Спомняте си за Мер-Ка-Ба и започвате да дишате осъзнато. Отпускате се в праничния поток, който тече през тялото ви. Огромната въртяща се Мер-Ка-Ба ви обгръща с усещане за топлота и безопастност. Концентрирате се и чакате, защото онова, което предстои да се случи, е благословено от Бог. Няма нужда да ходите никъде. Предстои ви най-удивителното пътешествие, което можете да си представите. То е древно и същевременно съвършено ново. То е нещо прекрасно и вие се чувствувате фантастично. Чувствувате се по-живи от когато и да било по време на съществуването си в обикновената земна реалност. Всеки ваш дъх е изумителен.

Хвърляте поглед към поляната, откъдето се надига блестяща червеникава мъгла, която сякаш излъчва собствена светлина. Постепенно тя запълва пространството около вас и не след дълго ви обгръща изцяло. Тя всъщност не прилича на обикновената мъгла, каквато сте виждали досега. Струва ви си, че е навсякъде, дори я дишате.

в тялото ви се появяват странни усещания. Не неприятни, просто необичайни. Забелязвате, че червената мъгла бавно се превръща в оранжева. Малко след това тя вече е жълта. Жълтото бързо става зелено, после синьо, пурпурно, виолетово, накрая ултравиолетово. После в съзнанието ви избухва мощен взрив от чиста бяла светлина. Тя не просто ви обгръща - сякаш вие самите сте тази светлина. За вас не съществува нищо друго на света.

Последното усещане продължава дълго. Бавно, много бавно бялата светлина става прозрачна и отново започвате да виждате мястото, където седите. Само, че всичко изглежда метално, сякаш е направено от чисто злато - дърветата, облаците, животните, къщите, другите хора - освен вашето тяло, което може и да бъде, а може и да не бъде златно.

Почти незабележимо златната метална реалност става прозрачна. Постепенно всичко заприличва на златно стъкло. Можете да виждате през стените; гледате как през тях се движат хора.

ПУСТОТАТА - З ДНИ ТЪМНИНА

Накрая златната метална реалност започва да се замъглява и да чезне. Яркото злато помътнява и постепенно губи блясъка си, докато накрая целият свят потъва в черен мрак. Тъмнината ви обгръща отвсякъде и старият свят изчезва завинаги. Вече не виждате нищо, дори тялото си. Осъзнавате, че стоите стабилно, но същевременно сякаш плувате във въздуха. Светът, който познавате, вече го няма. Не се бойте. Няма причина за страх. Всичко е напълно естествено. Навлезли сте в Пустотата между 3-тото и 4-тото измерение - Пустотата, откъдето всяко нещо е дошло и където трябва да се върне. Навлезли сте в прохода между световете. Тук няма звук и светлина. Няма никакви сетивни възприятия. Няма какво друго да правите, освен да чакате и да усещате благодарност, че сте се съединили с Бог. Вероятно в този миг ще заспите. Това е нормално. Ако останете будни, ще ви се стори, че е изминало много, много дълго време. На практика продължава само 3 дни.

За да бъдем съвсем точни, този преход трае от 2 дни и четвърт (най-краткият известен досега) до около 4 дни (най-дългият от всички). Обикновено минават около 3 денонощия и половина. Разбира се, тук говорим за земни дни, но това време е субективно, а не реално - защото времето - такова, каквото го познаваме -  не съществува. Сега се намирате в "края на времената", за който говорят маите и много религиозни и духовни течения.



Тагове:   мелхиседек,


Гласувай:
4



1. bven - радвам се да видя писаното по тази тема
12.04.2010 15:41
и дано мноооого хора го четат!
цитирай
2. divna8 - И аз...
13.04.2010 14:23
се надявам да стигне до много хора!!!
цитирай
3. penchoan - Добре написано, но няма нищо вярно.
26.07.2010 11:51
Добре написано, но няма нищо вярно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1612119
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031