Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2010 20:00 - Египетски хороскоп - / 21.12. - 01.01./ - НЕПРИ
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 1105 Коментари: 0 Гласове:
0



  image
Непри (21 декември – 01 януари)

Непри е бог на зърното. Свързан е със задгробния култ. Олицетворява семето, което, бивайки засято, израства и помага на умрелия да се възроди. Рождения ден на Непри е в първия ден на жътвата.

Непри е роден под знаците на равновесието и упоритостта. Той е съвестен и усърден работник и всичко, с което се заеме, върши по решително, методично и упорито. Надарен е да бъде водач и често му се възхищават за неговата непреклонност и безкомпромисност. Знае какво иска да постигне в живота и доколкото е възможно, не допуска да го отклоняват от крайната му цел.

Непри взема много надълбоко своите задължения и отговорности. Той е решителен и ловко се възползва от всяка предоставена възможност. Освен това е искрен и има голямо доверие в приятели и колеги. Въпреки това често е самотен. Непри е сдържан и не обича да споделя, а каквото мисли, го казва само на себе си. Освен това изключително много цени своята независимост, обича по своему да върши нещата и не се поддава на волята на други хора или натиск отвън.
По природа обикновено е спокоен и муден, ала ако нещо го разсърди и реши, че някой го е подвел, може да избухне и да изпадне в ярост. Често е упорит и инатлив, а това може да го доведе до конфликтни положения. Обикновено успява да се наложи, но, не дай Боже, да не стане каквото иска – не умее да губи и изживява изключително зле всяко поражение или загуба.
Непри често е дълбокомислен и ученолюбив. Не се слави с чувството си за хумор и не се отнася благосклонно към новите технически въведения. Той е стабилен, обича традициите и предпочита да се придържа към утъпканите пътеки.

Домът играе изключително голямо значение за Непри и в някакъв смисъл той го има за лично свое светилище. Семейството му често е сплотено, а Непри бди всеки негов член да си изпълнява домашните задължения. Той има склонност да трупа вещи, но го върши по добре организиран и точен начин. Отдава огромно значение на точността и нищо не може да го вбеси повече от принудителното чакане, особено ако то се дължи на нечия небрежност. Непри може да е изключително взискателен началник.
Благодарение на своята усърдност и прилежност, Непри постига успех в работата, на която се е посветил – стига да му предоставят възможност да действа по собствена преценка. Неизменно успява в политиката, селското стопанство, както и в областите, които се нуждаят от специална квалификация. Освен това е талантлив и в областта на изкуствата – много Непри постигат голям успех като музиканти и композитори.

Непри е много земен. Той е искрен, предан и непретенциозен. Но е сдържан и понякога прави впечатление на надут и незаинтересован. Характерът му е кротък, ала под тази кротост се крият силна воля и големи амбиции. Има смелостта да отстоява убежденията си и не се интересува от последствията,ако вярва в нещо. Вдъхва увереност и доверие и рядко му липсват хора, готови да го подкрепят или почитатели на неговия силен и решителен нрав.

Веднъж установи ли се на работа и в свой дом, Непри предоволно ще си остане там дълги години. Не обича промяната и не си пада особено по пътуванията. Затова пък работата в градината му доставя удоволствие,както и други занимания на открито, така че често ще го срещнем навън в свободното му време. Обикновено Непри е добър градинар и при всяка възможност гледа да се сдобие със свободна за обработване площ около къщата си. Предпочита да живее на село, а не в големия град.
Жената Непри има добър и любвеобилен характер, а семейството е нейна радост и гордост. Винаги се старае много за партньора си. Тя е отличен организатор, много решителна и често постига в живота онова, към което се стреми. Сериозно се интересува от изкуства и нерядко е талантлив художник или музикант.

Непри не е открит като някои други знаци и му трябва доста време, за да се сприятели и да се отпусне в чуждо присъствие. Ухажванията му са обикновено продължителни, но направи ли веднъж своя избор, ще остане предан и верен на партньора си. Особено добре се разбира с Мафдет, Упес, Птах. Може да установи добри отношения с Тефнут, Мут, Себек и с други Непри. Трудно се разбира с Нун, Бену, Ихи и Маат, които са прекалено жизнени за него.

image


Тагове:   хороскоп,   непри,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1620033
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930