Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 20:00 - Любопитно - Амулети и талисмани
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 8669 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Направа на амулети и талисмани

Използването на минералите и различни видове метали ,вграждането на положителна енергия, закодираното на  специални параметри строго специфични за определен човек като украшения с цел предпазване от негативни въздействия, запазване на цялостна чистота на полетата и много строго специфични случай има твърде далечна история...
image
Амулети е имало още в древността, във всички познати култури - Шумер, Египет, Вавилон, Гърция, също и по нашите земи. Във Варненското съкровище, датирано 6000 г. пр.н.е., има украшения, очевидно използвани с такава цел; намерени са талисмани, изобразяващи бог Тангра - IYI, които са носели бойни и ловни успехи, а столицата ни Плиска е била пазена от орел, изсечен от камък, в кръг, символизиращ слънчевия диск.

image
Често съвременният човек не е наясно кой камък от съществуващите каталози да предпочете и кой наистина отговаря на неговия характер. Често недоумението е предизвикано от неяснотата по въпросите за “амулети” и “талисмани”. Смята се, че двете понятия са синоними, но в действителност истината е друга. Амулетът е вид украшение или тотем, който подсилва положителните сили на индивида. Самата дума амулет идва вероятно от латинското amorili, което означава отблъсквам, отклонявам, т.е. амулет е нещо, което отклонява и отблъсква злите сили. Амулет – лат. Amuletum – “висулка”, малък предмет, носен на шията за защита от нещастия и болести. Не напразно индианците са носели такива накити, изработени от дърво, кожа, камъни, различни пера от птици и т.н., чието единствено предназначение е било да помогнат личността да опознае себе си и да се свърже в единен ритъм с положителните енергии на Вселената. Докато талисманът е символ, който предпазва отделния човек от зловредните влияния на околната среда и заобикалящия го свят. Талисман – фр. Talisman -  Предмет, предпазващ от нещастия и носещ на притежателя си щастие и успех, дори му придава свръхестествени сили.
image
Препоръчително е амулетът/ талисманът да се изработва индивидуално за съответния човек или проблем. Индивидуална изработка на амулети, талисмани с подходящ материал (злато, сребро, мед) според изискванията на конкретния случай и негов притежател. За изготвянето и избора на най-подходящ амулет, талисман, кристал за конкретния човек е необходима неговата рождена дата и  задълбочено разглеждане на строго специфичните параметри на даденото лице. Важно е да се има в предвид, че неправилно избран или амулет/ талисман може да доведе до отрицателен аспект на неговата вградена сила.
image
Загуба на талисмани и амулети

Кодирането на амулет или талисман е вид влияние върху полето на дадена личност  независимо дали е индивидуален или универсален / които може да се носи от всекиго, но е напластен с определени положителни задания/ е свързано с програмиране на предмета и се създава специална енерго- информационна връзка.

image
Предмет може да се кодира  за постоянно строго индивидуално за дадена личност в този случай се задават параметри които работят  максимално за притежателя си. Когато котировката е направена за определен случай , тя е нетрайна , талисмана и амулета се носят определен период от време при което се създава естествено общо поле за определената ситуация.
Благодарение на заданията и създадените полета талисманите и амулетите действат.

image
В случай когато те биват загубени или откраднати, полето нарушава своята структура , изкривява параметрите си и вече не може да се говори за хармоничност. Дисхармонията създава негативни структури които започват да действат отрицателно на даденото лице. Когато се претърпи такъв род събития е задължително правило да се отиде при специалист които да прекъсне енергийната връзка и да върне хармонията на полето, изготвя се ново задание кодира се върху  предмет– талисман/ амулет и започва да се съхранява в къщи, без да се показва или разгласява.

image




Гласувай:
6



1. stela50 - Интересно и красиво ...
28.05.2010 22:25
Поздравления,umma !
цитирай
2. umma - Благодаря!
29.05.2010 11:06
1. stela50 - Интересно и красиво ...
28.05 22:25
Поздравления,umma !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1619455
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930