Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2010 06:00 - Китайската медицина: приложение // Различна гледна точка
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 1165 Коментари: 0 Гласове:
2





image
  ТАЙНИТЕ НА КИТАЙСКАТА МЕДИЦИНА

УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ НА КИТАЙСКАТА ТРАДИЦИОННА МЕДИЦИНА помагат да укрепим здравето си да възвърнем самочувствието си

В най-древния класически труд по китайска медицина “Ней Цин”, написан през ІІ в.пр.н.е., се казва: “Запазването на реда, а не поправянето на безпорядъка е висш принцип на мъдростта. Да се лекува заболяването, след като е възникнало, е все едно да копаеш кладенец, когато си ожаднял, или да ковеш оръжие, когато войната е започнала.” В основата на дошлото до нас лечебно наследство на Китай лежи идеята за профилактика на болестите, което се изразява в принципа “да се лекуват пациентите преди да възникне болестта”.

Преди епохата на Възраждането западната философия е била значително по-близо до източната, по-късно в мисленето на европейската цивилизация се е извършил преврат: Разпространила се представата за независимостта на хората от заобикалящите ги жизнени системи, появило се убеждението, че може да се властва над природата и да се експлоатира, без да изпитваме обратно влияние.

След 400 години мнозина от нас съжаляват за господството на подобен възглед за света, осъзнавайки, че разрушавайки своята среда на обитаване, ние се саморазрушаваме.

Представлявайки Космоса в миниатюра, ние се движим под въздействието на онези сили, както и той. Неспособността да се адаптира към някое от условията, общото нарушаване на равновесието и целостта се излива в патогенен признак (заболяване). Китайската медицина ни учи да възприемаме начина на функциониране на света и да постигнем хармония в контекста на цялото.

Западната медицина, макар и бавно, се стреми към разбирането на това единство. Несъмнено, бъдещето в решаването на проблемите на здравето не е в избора “или-или”, а в съчетаването и взаимодействието на двата вида медицина.

В западните страни вече са намерили своето място китайските методи на лечение: иглотерапия, обгаряне, масаж и др. Но основна роля при лечението в китайската медицина заемат билките, минералите и компонентите от животински произход. При нарастващия интерес към алтернативните методи на терапия това е едно от обстоятелствата, говорещи в полза на необходимостта от изучаване на многовековния китайски опит.

С официална Презентация в Руския културно-информационен център бе положено началото на Програма “Грийнспринг” в България. Поради уникалността на представените продукти на Традиционната китайска медицина, те ще се разпространяват по системата на мрежовия маркетинг на Програмата “Грийнспринг”. Тази структура работи от 9 години в Русия, Украйна, Беларус и Казахстан. Всички предлагани продукти са разрешени за внос от Министерство на здравеопазването, с гарантирано качество и под постоянен контрол. Китайската хранителна корпорация - производител разработва всеки продукт специално за тази програма. Хигиената в завода е на изключително ниво: събраните в определено време и по определен начин билки са отделени от хората, които управляват манипулацията зад стъклена стена.

Хранителните добавки са предназначени за профилактика и като помощни средства при лечение на множество болести. Уникална по своя състав и действие е Отварата “Лаодзюн” - основен продукт на програмата. Наричан още - “еликсир за младост и дълголетие”, той насища и хармонизира биополето, програмира организма за здравословно съществуване.

През 1989 г. китайският лекар Ли Хуай Цин заедно с жена си основава фабрика за производство на продукти за дълголетие на хората. Самият той силно е пострадал по време на Китайската културна революция. След излизането си от затвора неговият 138-годишен прадядо започва да го лекува с отвара, чиято рецепта е създадена преди хилядолетия в рода Ли и се предава от баща на син. Рецептата е високо ценена от будисти, даоисти и хора на бойните изкуства. Усетил чудодейното въздействие на еликсира, г-н Ли решава да го направи достояние на милиони хора по света.

Отварата се състои от 20 диви растения, виреещи в северните райони на Китай. Събирането им става в строго съответствие с космическото положение на Слънцето, Луната и съзвездията. Тя е побрала в себе си енергията от космоса, предава я в информационната структура на човека, носейки в себе си програмата за дълголетие.

Това е елитен продукт, признат за най-добрия продукт против стареене в света. Доскоро той е бил недостъпен на масовия потребител не само в Русия, но и в самия Китай. Отварата е изобретена преди повече от хиляда години и нейното приготвяне се е контролирало от императорския съд, а се е използвала само от членовете на императорското семейство и избрани представители на бойните изкуства.

Мощното имуностимулиращо действие на Отварата “Лаодзюн” позволява да се обхване най-широк кръг от заболявания: от профилактика и лечение на грип, алергични заболявания до синдром на хронична умора и онкологична патология. При прием на Отварата “Лаодзюн” се стабилизира състоянието на централната нервна система. Еликсирът оказва изразено антидепресантно действие, при приемането му се активизира мисловната дейност, подобрява се паметта.

Въздействайки в ендокринната сфера, еликсирът коригира на първо място нивото на половите хормони, а това е решение на такива проблеми като първично безплодие, импотентност, фригидност и т.н.

Програмата “Грийнспринг” предлага на българина нов начин на живот, нов начин на мислене. Светът се променя, променят се темпът и ритъмът на живота. Програмата предлага достъп до хилядолетния опит на източните лечители и мъдреци, съчетан с природни, естествени компонентни и съвременни технологии, с чиято помощ са произведени предлаганите хранителни добавки. Най-ценният дар на природата - здравето, е най-уязвимо, затова ако не се погрижим за него и не го защитим, можем лесно да го загубим.

Материалът е любезно предоставен от “Ли Уест - България” - официален представител на Програма “Грийнспринг” за България.

***

За да си закупите Отварата “Лаодзюн” и да получите повече информация, моля посетете страницата на Програма “Грийнспринг - България” - http://www.greenspringbg.com


Тагове:   медицина,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1619208
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930