Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2010 16:07 - За двете страни на нещата... и за тяхната троичност
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 5972 Коментари: 12 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
03:15 - ,,ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ НА НЕЩАТА И ЗА ТЯХНАТА ТРОИЧНОСТ,,


източник-www.svetlinavastrology.com/zodiakalni-oblasti
автор -д-р Калоян Петров




В Астрологията има 4 нива на съзнание които са възприети.

Първо ниво на съзнание - това е най-ниското ниво. Представлява човек, който е разширил съзнанието си само до себе си. Т.е. на този свят, единственото нещо, което го интересува е него самия. Разширил се е до носът си - от носът му нататък, светът за него не представлява интерес. Очевидно е, че става дума за един свиреп егоист. Такъв човек няма никаква представа какво е Любов. А светът можеш да го владееш само в степента, в която проявяваш истински интерес към него. Колкото по-малко интерес проявяваш към него, толкова по-непознаваем става за теб. А непознатото причинява страх.

Един такъв човек не се чувства спокойно никъде. Има в себе си силно притеснение от всяко едно нещо. Много е нестабилен и обикновено живее в жесток страх. В резултат на което, реакциите му към околния свят са често пъти неадекватни. Това е асоциален човек. Това е човек, който не може да живее в обществото и единствената причина все пак да оцелява в неговите рамки без да истерясва и да не се държи агресивно е Наказателният кодекс.

При този човек, страхът от наказание е също много силен. На него му се струва, че ако направи някакво престъпление ще бъде жестоко наказан, възмездието ще го догони, той няма да може да се спаси. Страхът от наказание е единствената причина, за да не прави престъпления на лягане и на ставане. А той между другото не смята, че подобни действия са престъпления, няма съзнание за това.

Представете си един човек, който се интересува само от себе си и как би гледал той на околния свят. За какво му е да общува с околния свят? Оказва се, че трябва да взима от околния свят определени неща, които му трябват. Трябва да взима някакви материални блага. А също така се оказва, че е добре да подчини определени хора, да ги пороби, така че те да могат да му слугуват. И да го снабдяват с блага. Такъв човек не се жени по Любов, защото не знае за какво става въпрос. Той се жени на принципа: 100 кила ракия давам или майка ми много настояваше да се оженя. И когато се окаже с някакъв човек до него, това става без особено негово съзнателно участие. Оказва се в един момент обвързан. Какво му хрумва? Я, ето един, който ще ми служи сега. Не може да си представи да има някакви нормални човешки отношения. Или ще бъде роб и ще умира от страх, и ще козирува, или ще е робовладелеца и ще е въпрос на борба за надмощие. Чистият егоизъм означава директна борба, война. И нашият човек се хвърля върху другия, за да го подчини. Започва директна, брутална и свирепа агресия. Цигания в пълният смисъл на думата.

При това положение никакво възпитание или материални блага не могат да променят ситуацията, която има в главата. Ако има Първо ниво на съзнание, този човек може да е богат, но той пак ще се стреми да пороби партньорът си на всяка цена - брутално, глупаво и гадно. И го прави.

Този човек установява, че има някакво животинско удоволствие в това да прави секс. И затова започва да упражнява правенето на секс. По никаква друга причина. Първо: защото има хормонални фактори, та ако забрави, те му напомнят. Изобщо това е един животински принцип. И при този човек сексът е горе-долу като изнасилване. Той даже и не разбира, че е възможно да има някакви други взаимоотношения. И така се получават деца. Когато това стане, той си казва, ура - още роби се родиха. На робинята й се родиха роби. Какво се прави за тях? Не си грижиш естествено, кой е луд да се грижи за тях. Робите обаче могат да слугуват. Децата в един такъв брак, трябва още от малки бързо да се научат да угаждат и да слугуват на господаря. Който господар смята, че фактът, че е принуден да ги понася и търпи е напълно достатъчен, за да има право да ги командва по най-безобразният начин.

Би им казал така: вижте какво, ако вас ви нямаше, моят живот щеше да бъде много по-спокоен. Вие знаете ли колко се мъчих, докато бяхте бебета. То е ясно, че аз няма да си мръдна пръста за вас - вие да сте си го мръднали за мен. Така разсъждава, доколкото е в състояние да разсъждава. Разсъждава безчовечно, Любов и Съвест няма.

Илюстрация за това ниво. Пътува един такъв човек в трамвая и някой го настъпва без да иска. За него, целият околен свят му е враг и се държи към него враждебно. Иска да владее целия свят и само тогава може да бъде спокоен. Но понеже не го владее, не е спокоен, за него светът е враждебен. Не се интересува от хората и не вижда добри ли са, лоши ли са. Не наблюдава и не анализира - няма такива способности. И както си стои в трамвая, изведнъж, А…а, болка в крака. Какво става? А, ето този ми причини болка в крака и какво да направя сега? И то естествено го е направил нарочно. Трябва да му отрежа главата за това, че ме е настъпил. Трябва да го вкарам в положение никога повече да не ме настъпва. Ако мога да му счупя и двата крака, за да не може повече да ме настъпва е добро решение. Такъв човек обезумява и прави луд скандал, защото е настъпен. Не може дори да му мине през ума, че не си го направил нарочно.

Впечатляващото е, че такива хора се издигат на ръководни длъжности. Това е човек, който не е в състояние да се погрижи за себе си, камо ли за някой друг. Защо се издигат такива хора? Това са хора, които се контролират много лесно. Те лижат подметките на висшестоящите и размахват всеки ден камшика над низшестоящите. Такъв един човек е много удобна маша. Да си реализираш егоистичните планове с него. Можеш да го юрнеш даже да прави престъпления, от които да печелиш. И точно по тази причина умниците, правят такива хора с Първо ниво на съзнание малки шефове. Хората с Първо ниво на съзнание никога не стават големи шефове. Те са като надзиратели в робски плантации, това са техните качества. В този смисъл, ако видите, че един такъв примитив е издиган и толериран - на това се дължи.

Такъв човек не може да заплаши поста на висшестоящия, защото няма качества. Никой няма да го сложи на висш пост. Той е послушен, защото усеща, че този пост не го заслужава и е много над неговите възможности. И трепери. Не е благодарен на тези, които са го сложили на този пост, защото не знае какво е това чувство благодарност. Превръща се в “куче” на шефа - няма морал, съвест. Каквото каже шефа. Такива са отношенията при мафиотите. И това куче хапе всичко наред - каквото му наредят. Не е благодарно, но се чувства сигурно, че е кучето на шефа.

Изгодно е да имаш такова куче, ако си такъв мафиотски шеф. Ако имаш мафиотско мислене.

Второ ниво на съзнание - човек се е разширил, неговото съзнание се е разширило до кръга на семейството му. Освен да мисли само за себе си, иска да мисли за още един човек. Само за още едничък човек. И това му е трудно, но все пак полага усилия. Готов е да се свърже с този човек и в това семейство да има деца.

На второ ниво на съзнание главен смисъл на живота са децата. Всички хора, които казват, че истинският смисъл на живота им е в децата, и че ако ги загубят няма да имат смисъл на живота, са типичните представители на Второ ниво на съзнание, което аз наричам “гравитационно ниво”. Тъй като човечеството в огромната си част в момента се намира точно в това ниво на съзнание.

 

Кои са ценностите на съвременния човек? Това са семейните ценности. Хората живеят в рамките на своето семейство. Борят се и защитават своето семейство - до тук. От тук нататък, всичко друго, кучета го яли. До прага на моя дом. Погледнете къщите на хората - вижте общите части и вижте какво е вътре. Отвътре направено, нагласено, ремонтирано за 20000 евро, а отвън - кочина. Това за какво говори? Този човек има определен интерес до прага. От прага навън - не го интересува. Пълно е със скъпарски къщи около София за милиони, а около тях е кочина. Кочина, но собственика на къщата не пипа, защото не е негово. Стотинка не дава за това. Същата работа е и по блоковете. Това за какво говори? Няма общностен дух. Мисля само за мен и за моето семейство. Това е причината да видите как в същото време се правят саможертви от родителите за децата им. Родители не се дохранват, за да могат да плащат обучението на децата някъде си. Ще видите как родители отиват на една работа, която не обичат само и само да изкарат повече пари, за да осигурят бъдещето на детето. Очевидно е, че тези родители с Второ ниво на съзнание, хвърлят всичко, за да осигурят бъдещето на децата.

 

 

От една страна имаме великанска разлика със съзнанието на Първо ниво. Това са вече хора, които започват да имат малко хал хабер от Любов. Малко една струйка такава се промъква. Започват “да закачат” какво е това Любовта.

 

 

Помежду им отношенията често са користни - взаимноизгодно егоистично сътрудничество. Както ви казах, болшинството такива семейства са ЕТ “семейство Илиеви” или “семейство Колеви” ООД, където вътре има едни отношения, които не са особено величествени. Не са толкова сърдечни, толерантни, коректни. В много отношения си тече една тиха война - всеки гледа да си отстоява интересите. Благоразумният егоизъм изисква да съм дипломатичен, да правя компромиси до някъде. Да не упражнявам пряка агресия. А видовете агресия са по-надолу.

 

 

Човекът на Второ ниво няма съзнание да мисли за хората, за обществото. Това което мисли е как да направи така, че да не ощети другите до такава голяма степен, че да скочат срещу него. Трябва да ги ощетя малко, та и за тях да има. На трето ниво на съзнание такива неща изобщо няма – има съвършенно друго мислене, съвършено друго възприятие на нещата и тези хора, макар и малко, движат човечеството напред.

 

Хората на второ ниво поддържат човечеството. Те го държат в състояние да може да съществува, но не го развиват. Държат го в състояние на възпроизводство и в състояние на подръжка и ремонт на съществуващата материална база.

 

На второ ниво на съзнание творчество няма – те се занимават само с повтаряемост на това, което вече съществува и правят римейк на това, което други сътворяват. Но идеята не е тяхна. Проявяват творческо безсилие. Те са авторите на кича, халтурата и всички такива щуротии – заместители на творчеството. Правят духовни дъвки – лапаш нещо, гълташ нищо. Те са производителите на тъпите сериали и предавания по телевизията. И правят всичко това за популярност, която задължително трябва да се осребри. Второто ниво изпада в голям смях, ако някой има популярност, но не я осребрява.

 

 

На второто ниво на съзнание, хората вярват в девиза: каквото и да ти говорят трябва да знаеш, че става дума за пари.

 

Второто ниво на съзнание се плаши от Третото. Казва, какво се правите на важни бе, морал сте имали – какъв морал бе, нали и вие ядете, нали и вие ходите до тоалетна. Бил идеалист. Ти не си никакъв идеалист – или си глупак, или си много хитър. То е голяма далавера да се направиш на идеалист и после да прибереш парите – знаем го този номер. Хората на второ съзнание не искат да повярват в никакъв случай, че е възможно човек да постъпва наистина безкористно и честно. Това им се струва глупашко и те са крайно подозрителни към такива, които правят жертви – започват да ги дебнат. Чакай да те видим теб, жертвоготовния, сега ще разберем хитрият ти план какъв е. Ако е тарикатче като тях, го хващат и казват, видя ли и ти си като нас. Ако обаче не могат да го хванат, накрая след сериозни усилия: плюят го, клеветят го, решават – ГЛУПАК. Нормалните хора не се държат така. Тоя пък наистина е тръгнал да прави нещо за другите – то бива глупак, ама чак пък толкова.

Такъв е изгоден да го употребим. Искал да прави жертви – ела тук да се саможертваш. Знаеш ли каква нужда имаме от едно/друго.

Да отидеш от Второ ниво на Трето ниво на съзнание е все едно да станеш извънземен. Това е трудно.

Трето ниво на съзнание – при него, човек се разширява още един път. Вече разширяваш мисленето и мислиш не само за себе си, за семейството, но и за една група от хора, които ние ще наречем приятели. Разбирате ли какво се получава? Едва на третото ниво на съзнание човек разбира какво е това приятел и може да има приятели.

И тук става ясно, че съм проумял и мога да обичам не само мене си, децата и жената, но и моите приятели. Да ги обичаш, това не е тинтири-минтири. Това означава, че защитаваш тези хора по начина, по който защитаваш себе си - нито повече, нито по-малко. Което е твое е тяхно. Вие сте общност, но не интригантска и клюкарска. Вашите отношения не са основани на далавераджийство и сделки. Основани са на Любов. Дистанцираността при приятелството е свързана с факта, че с приятелите не прекарвам по 24 часа. Един път има такава една дистанция - не се женя за тях и не живея заедно с тях. Това е едното. Ако живея обаче, заедно с приятеля си, ние имаме собствен живот - не си споделяме абсолютно всичко. Има неща, които са си мой и неща, които са си негови.

Споделяме само определени неща, които ни свързват. И заради, които сме приятели. И тези неща не мога да ги правя с някой друг - не мога да го махна приятеля и да ги правя с друг. Ако мога да го направя, значи нямам приятел.

Ако сте в състояние да имате дълбок, искрен интерес към хора извън семейството, това е добра индикация за Трето ниво на Съзнание. Такива хора вече имат добра представа за вътрешния си свят. Могат да бъдат психолози. Интересно им е да наблюдават човешката психика и да общуват.

 

Едва на Третото ниво на съзнание, човек започва да се замисля за някакъв по-дълбок смисъл на живота. Вече децата не представляват основен смисъл на живота, защото е ясно, че те са свободни хора. Част от нашия живот минава с тях, но не целия. Любовта към децата не е единствената възможна Любов, която съществува на този свят. Напротив, има още толкова много форми на Любовта, които са не по-малко важни.

 

Любовта към децата е в основата си един инстинкт. Майчиният инстинкт, който е изключително важен за видовото оцеляване. Подобен има при животните и не бива човек да стои само на това ниво. Не че при животните има лоши неща. Напротив, има си много хубави, но при човека трябва да има още повече. Ако животното може да има отношение единствено към децата си, човекът трябва да има отношение към още хора. Трябва да има отношение към другите хора не само и единствено, заради корист. Вие ще забележите, че ние проявяваме големи усилия, талант и дарби, когато имаме изгода. Когато нямаме, не правим такива неща. Не се стремим да се разбираме с хора, от които нямаме далавера. Ако трябва да получа пари от някой знаете ли какви умения развивам – всичко правя, за да ги получа и това ме окриля. Обаче ако няма да взимам пари защо да го правя. Не че не мога по принцип, аз съм доказал че мога. Но трябва да имам мотив и той се оказва все егоистичен, за да се напъна.

На Трето ниво на Съзнание човек започва да се напъва и без да има такъв конкретен егоистичен мотив. Т.е. човек става годен за пръв път да работи за идеални обществени каузи. Такъв един човек проумява, че за да може да живее в своя дом спокойно и щастливо със своето семейство, задължително улицата, кварталът и градът също трябва да бъде щастлив. Иначе е пир по време на чума.

Освен това, бедните и нещастни хора като ме гледат какво ли изпитват? Те си мислят, егоиста - направил си за него, добрува си, а за нас – нищо. Озлобяват се, стават болшевики и някои, един ден, са готови да щурмуват. С тая злоба и завист как се живее? Защо дигат дувари по 2 метра? За да се защитят, макар че от злобата не можеш да се защитиш.

На Трето ниво на Съзнание, човек е проумял, че за да бъде добре, трябва да са добре всички наоколо. Пита се: Как да направя така, че улицата на която живея да бъде добре? Оказва се, че за да влияеш на улицата, трябва да вземеш някаква обществена позиция. Улицата е собственост на общината, и за да я ремонтирам (аз като частно лице нямам толкова ресурс) се кандидатирам, за да ме изберат за Кмет, съветник. Но съм искрен. Не отивам там, за да грабя. Наясно съм, че улицата трябва да е наред, това е идеалната кауза. Странно е, но не крада. Хората на Трето ниво на Съзнание не крадат. Не знаят какво е това да крадеш – имат Морал и Съвест и такива неща за тях са недопустими. Не са много тези хора, но колкото ги има - има.

Между тях и Второто ниво има пропаст. Второто ниво ги смята за ахмаци, будали, които не са в час. На Второто ниво на Съзнание, тези които крадат не са осъждани за това, че крадат. Хората казват, то си е ясно, че ще краде. Който и да изберем ще краде. Въпросът опира до един баланс – да не е пък само да краде и да не прави нищо друго. Трябва и за нас да има. Това, че той краде е хубаво, едва ли не, е редно. Не може човек на висок пост да не краде и да не си е добре – той трябва да си вземе, за да е мотивиран. И от там нататък все пак и за другите трябва да има де. Защото ако и за тях няма, ще скочат тогава. Не е проблемът, че принципно се краде, а че се краде прекалено.

На Третото ниво на Съзнание се срещаме с истинския гражданин на това общество, който е в състояние да твори и има самостоятелно мислене – на Второ ниво на Съзнание има шаблонно мислене. На Второ ниво на Съзнание има и професори даже. Те са чели, чели, чели и когато се говори с тях, постоянно цитират. Не говори той – питаш го за мнението му и изведнъж гръмва някаква мъдрост. Казвам му: това го е казал, примерно, Цицерон, аз те питам ти какво мнение имаш. А той бам – друга мъдрост. Питам го за неговото мнение, а той ми казва какво е чел. Оказва се, че такъв човек не може да мисли. Такива хора обикновено се защитават по следният начин: нямам нужда да мисля, защото умните хора са го казали вече. Ти какво ще ми се дуеш – по-умен си от Платон ли? Слушай какво е казал Платон, подчинявай се, това е Авторитет. Аз само цитирам и съм станал професор, защото цитирам Платон наляво и надясно.

Четвъртото ниво на съзнание се разширява до това, да защитаваш интересите не само на една група от хора, но и минимално интересите на цялата нация, а максимално на цялото човечество. Интересите на човешката раса. Такива хора са национални герои, пророци – не са случайни хора. Това са хора, които обичат както себе си, така и хората около себе си. Могат да защитават интересите на всеки отделен човек, по начина, по който ще защитават интересите на детето си.

Саможертвеният дух при тях е в полза на цялото. Забележете какво се получава – такива хора обикновено нямат семейство. Разликата между Второто и Четвъртото ниво на Съзнание е твърде голяма. А защо нямат семейства? Нямат семейство, защото ще станат жертва.

Когато се нагърбваш с идеята да защитаваш интересите на цялото общество, на целия народ, ще бъде изключително трудно и понякога невъзможно да защитиш интересите на своето семейство. Често пъти ще стане така, че семейството настоява за цялото внимание, което може да получи. Може да е егоистично и користно, но детето идва и казва, виж какво, ти си ми баща, не може да ме слагаш на равна нога с всички останали – трябва да ме толерираш. Ти не си баща на оня, а само на мен. Така постъпват нормалните хора на Второ ниво – това за тях е Светая светих.

На Четвърто ниво обаче, моето дете е равно с всички останали. Просто правя за него това, което правя и за останалите. Моето дете може да смята, че не го обичам, съответно по какво да разбере, че аз съм точно на него баща. Истината е, че аз не съм само на него баща, аз съм Баща на всички. Така моето дете няма специален баща и ако, то няма ниво на Съзнание, поне Трето ще се чувства ужасно. И щом ще е така, тогава е по-добре да нямам семейство. Ако ще се посвещавам на един народ, моето семейство ще стане жертва. Така виждаме един Васил Левски, на който доста планети са му на Четвърто ниво, Национален Герой, Свят човек и виждате в биографията му и в начина му на живот – всички тези елементи на Четвърто ниво на Съзнание.

Ако четете тефтерчето му ще видите простичко и ясно този човек как си е правил сметките, какви писма е писал, в какво е вярвал, как е живял. От всичко това лъха Чистота, Морал и пълна Жертвоготовност. И Любов към народа, включително и към турския. Няма злоба, дори и към султана. Има някакво разбиране – султанът е невеж и от друго, освен от оръжие не разбира.

Много важен елемент за нивото на съзнание на Васил Левски е какво казва, когато са го питали, като се освободим както си е ред, нали ти ще ни станеш цар (на Второ ниво отговорът е, естествено че ще ви стана цар, за какво го правим всичко това. За 19-и век по-голяма далавера от това – здраве му кажи) той отговаря, не, аз ще отида да освобождавам някой друг народ след това. Затова го наричат Апостол. Както апостол Павел, който обикаля целия свят.

Не си мислете, че Левски е нямал любов – монахиня Серафима. А това е жена, която е станала монахиня, заради него – това е бил единственият начин тогава да не се свърже с някого насила. Той ходи при нея, на душевна изповед – плътска връзка не е имал. Няма нужда. При хората на Четвърто ниво, Любовта не изисква да има плътска връзка. Сексът във физически смисъл не ги вълнува. Те имат изключително дълбоко душевно преживяване, каквото ние може само да си мечтаем да имаме – каква интензивност на чувствата може да има и колко благородно може да бъде това.

Всяко по високо ниво на Съзнание, предполага по-силна Душевност. Предполага контрол върху по-голяма енергия. Предполага по-голяма сила и по-големи възможности. Колкото е по-високо нивото на съзнание на един човек, толкова е по-божествен спрямо хората, които нямат такава сила. Вътрешният самоконтрол нараства. Способността за контрол върху външния свят също нараства.

Хората на Четвърто ниво обладават почти магически способности вече. Давам един пример с Венера на Четвърто ниво – Пабло Пикасо. Тези хора творят в естествена връзка с духовният свят постоянно. Когато този човек рисува, той не се интересува какво ще каже пресата или дали ще се продаде добре. Рисува, изразявайки себе си. А да рисуваш така това означава Любовта да се проявява в това, което правиш и е начин да кажеш на хората, че ги обичаш. Много силен начин. Изкуството няма никакъв друг смисъл, освен да проявява Любовта. Това, което се нарича Изкуство е нещо, в което се проявява Любов. Ако няма Любов не е Изкуство. Когато хората придобият усет към Изкуството, те се научават да разпознават кое е правено чрез заученост, но механично и не е Изкуство, макар че е много добре нарисувано, все едно с компютър и кое е направено с душа и вътре има Любов.

Хората на Трето ниво често страдат, от това, че не са разбрани. Тяхната изразност и творчество не среща разбиране – напротив. Излял си е душата, нощи наред не е спал, а другите гледат и казват, хм бездарник, какво си правил ти. Не си ли чел книги как се рисува – има си техники. Къде са ти техниките? И не може да реагира, да се защити. Затова много често, хората на Трето ниво на Съзнание се събират помежду си, защото иначе се чувстват много зле. Това ниво ги тласка към общностен живот.

 

       

Нивата на съзнание не са така ясно отделени – между две нива има безброй много други поднива. И има постоянно движение – може да се изкачваш или да спадаш. Едни планети може да са на едно ниво, други на по-ниско. За едни неща човек може да е много мъдър, а за други егоист. Удивително е, но го има. Така че, не се подлъгвайте, че човек като го бива за едно нещо, непременно го бива и за всичко останало. Не е така.

 

Когато обаче човек е на Четвърто ниво, става чудо. Заставайки пред картината, критиците казват: Край, това е новият шаблон. Пикасо или не се налага да се обяснява или ако се налага да се обяснява, енергийният заряд на всяка негова дума е потресаващ. Ако критиците са мислили едно, после мислят друго.

Една майка Тереза е на Четвърто ниво на Съзнание. Жената, която искаше да се погрижи за хората. И успя да се погрижи за адски много хора, да промени съдбите на много хора и да съществува като пример. Тя написа: Прави Добро, каквото и да става. Макар че няма ненаказано добро и благодарност няма да получиш и т.н. пак прави. Това беше жена, която говореше с президенти и беше чест за тях да й помагат. Мислите ли, че тя е единствената монахиня, която иска да го направи? Не. Но, тя е единствената, която успя да го направи.

Когато имаш Четвърто ниво на Съзнание, нещата се случват по неведоми начини. Тя говори с американският президент и й се отпускат милиони.

От човешка гледна точка ако го погледнем като човек, Иисус Христос притежава Четвърто ниво на Съзнание в пълнота. И целия му живот го илюстрира – защитава общочовешки интереси.

Нивата на съзнание са важни, защото и планетите ще ги учим на нива на съзнание. От тук нататък ще различаваме хората, според нивото им на съзнание. Имайте предвид, че това не зависи нито от зодиакалните знаци, нито от домове, нито от аспекти. Нивото на съзнание го няма в хороскопа. Можете само да предполагате, то е много лично нещо. Можете да установите нивото на съзнание, само като видите човека. Или проследите биографията и поведението му.




Тагове:   Нещата,   страни,


Гласувай:
16



1. stela50 - Поздрави ,umma,липсваха ми
26.09.2010 16:16
интересните постинги и мъдри уроци.
Приятна неделна вечер !
цитирай
2. bven - За колко неща може да се мисли след тази информация!
26.09.2010 16:56
Благодаря и лека вечер :))
цитирай
3. iliada - Ох днес ,нямал никакво време,
26.09.2010 18:04
но утрееееее- непременно ще мина,Приятел!:)
Красива неделна вечер!
цитирай
4. ckarlet - Много поучителен постинг, Umma. ...
26.09.2010 20:24
Много поучителен постинг, Umma.
Поздрави!
цитирай
5. stupidkid - хареса ми
26.09.2010 21:34
Браво! Прочетох само 3 и 4 ниво и съм съгласен с много неща! Бих казал, че има доста будистки възгледи в текста. Трябва да има повече полезни публикации като тази!
цитирай
6. umma - Радвам се, че оценяваш по достойнство информацията тук. Благодаря искрено! Хубава вечер и седмица - от утре :):):)
26.09.2010 22:36
1. stela50 - Поздрави ,umma,липсваха ми
16:16
интересните постинги и мъдри уроци.
Приятна неделна вечер !
цитирай
7. umma - Така е, Бвен, да мислим е важно, а не да... "мислим, че мислим"... Усмихнати сънища!!!
26.09.2010 22:37
2. bven - За колко неща може да се мисли след тази информация!
16:56
Благодаря и лека вечер :))
цитирай
8. umma - Заповядай, колкото пъти желаеш - това не е информация за едно прочитане. Копирай си я, ако ти е по-удоно - тук е за да я ползват повече хора. Усмивки, Приятелче
26.09.2010 22:39
3. iliada - Ох днес ,нямал никакво време,
18:04
но утрееееее- непременно ще мина,Приятел!:)
Красива неделна вечер!
цитирай
9. umma - Радвам се, че среща разбиране информацията... Заедно е по-добре да се върви напред, нали Скарлет! Приятелска прегръдка и за теб :):):)
26.09.2010 22:40
4. ckarlet - Много поучителен постинг, Umma. ...
20:24
Много поучителен постинг, Umma.
Поздрави!
цитирай
10. umma - Информацията е компилация от различни учения, но това не я прави по-малко стойностна! Напротив: дава допирните точки между тях! Хубави дни за теб :):):)
26.09.2010 22:42
5. stupidkid - хареса ми
21:34
Браво! Прочетох само 3 и 4 ниво и съм съгласен с много неща! Бих казал, че има доста будистки възгледи в текста. Трябва да има повече полезни публикации като тази!
цитирай
11. makont - Много силно,
28.09.2010 13:42
караш ни да се замислим, на кое ниво ли съм, май за четвърто ни трябва доста да поработим върху себе си! Благодаря ти и усмихнат ден!
цитирай
12. umma - РАДВАМ СЕ, ИНФОРМАЦИЯТА Е ИМЕННО , ЗА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ И ЗАПОЧНЕМ ДА РАБОТИМ ВЪРХУ СЕБЕ СИ! хУНАВ ДЕН :):):)
30.09.2010 08:41
11. makont - Много силно,
28.09 13:42
караш ни да се замислим, на кое ниво ли съм, май за четвърто ни трябва доста да поработим върху себе си! Благодаря ти и усмихнат ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1612220
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031