Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2011 12:30 - Сакрална геометрия... геометрия на проявеното съзнание
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 3494 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Започвате да разбирате и да усещате, че съществото ви, както и това на Гея, е съставено от много взаимнопроникващи се слоеве, а астралното ви тяло може и постоянно се отделя и слива с други измерения. По същия начин вашата Слънчева система, а всъщност и цялата материална Вселена, е съставена от различни етерни пластове и също преживява извънтелесни пътувания. Докато вашите учени се борят с философските приложения и научните възможности на паралелните вселени, те все още не могат да проумеят концепцията за телата във Вселената и за етерния двойник на тази физическа Вселена, който може да се движи и да взаимодейства свободно с другоизмерни действителности и други Вселени, подобно на собственото ви тяло ... по-забележимо, когато сънувате, медитирате и при астрална проекция.

Както призна най-накрая квантовата физика, съзнанието е източникът на материята; т.е., вашите учени сега започват да разбират как се образува материята - като съзнанието активизира квантовите вълни. Изначалният импулс, мисълта, надминава скоростта на светлината и само когато се забави до тази скорост, се заражда материята. Следователно може да се каже, че в известен смисъл материята е резултатът от забавянето на мисълта първо до скоростта на светлината, а после още малко, като се колебае напред-назад във взаимнопроникващо движение, докато накрая кристализира като материя.

Архитектурата на материята е построена върху вълните на съзнателно направляваната енергия, оформена във флуидна, постоянно променяща се матрица от геометрични пропорции и хармонии.

Това, което изглежда като безбрежно море от нищо, празното, е всъщност физическо същество, което се изразява в безкрайно променящи се геометрични фигури от съзнание.

Вълните и частиците на квантовата физика са елементарните носители на съзнанието, те образуват веществото на Вселената, както аминокиселините съставляват протеина. Нищо не е независимо. Колкото и далечни и откъснати да изглеждат нещата в 3-измерните възгледи, всяко измерение, съзнание, тъмно и светло, са само противоположни страни на Единното.

Да не забравяме и Ефирната паяжина, онова гениално разгръщане на нишките от златна светлина на Духа, които подобно на древните жени, се преплитат отвън навътре и като се свързват, обединяват Духовната светлина на любовта във всичките й измерения и в цялото й съзнание. Триъгълникът на светлинните влакна, тази най-свещена геометрична фигура в Космоса, въплъщава съзидателната експлозия на Триединството и е пътят на Семейството на Светлината... пътят към Дома. От тези възли в Паяжината, където се срещат 3-те лъча, се изпраща разноцветният спектър на вашата дъга към всички тела в Универсалното Същество, мостът, за който разказват митовете и легендите на различните народи. Ние участваме в нашето взаимно преживяване на духовно пробуждане чрез Паяжината, искрим с музиката на Единственото Сърце, величествената вибрация аум на Универсалното Същество, и именно върху тези струни се свири Музиката на Сферите. Изначалният оркестър не е нищо друго освен сърцето, което дърпа струните на съзнанието.

Духът на вашата разширяваща се физическа Вселена се спуска през своите вихри, пътувма из астралните нива, за да опознае както Аза на висшите си измерения, така и паралелните Вселени, които съществуват едновременно като божествени тела на Първосъздателя. Описвани като "черни дупки", вихрите, през които минава еволюиращото душевно съзнание на Универсалното Същество, всъщност са извивки на пространството, спираловидни енергийни тръби, които не се подчиняват на нито един от познатите ви закони на физиката. Вашите съвременни учени искат да определят черната дупка като някаква точка на отклонение, където материята по някакъв начин напуска материалната вселена, без дори да посмеят да обяснят къде отива. Съответно, ако науката пожелае да опише една бяла дупка като място за възраждане на материята, няма ли да й се наложи да определи откъде се излъчва, като се има предвид горното противоречие, че при напускането тя е отишла в "нищото"?

Тогава бялата дупка е този вихър, през който една страна от душевното съзнание на Универсалното Същество се завръща в своето материално тяло. И в двата случая описваме основно сребърната нишка, онази връзка между астралното и физическото, която или сте усещали лично в извънтелесните си пътувания, или за която сте чели и слушали от хора с близки до смъртта преживявания и астрални видения.

Процесът на раждането винаги представлява преминаване от една форма в друга, през свещения мрак към светлината, и отново обратно.

Не след дълго в линейното време ще познаете сливането на тези многопластови реалности. Напрягате се да си представите какво ви очаква и макар все още да не можете да ги възприемете, усещате приближаването му. Сега нещата се развиват по-бързо - много по-бързо, - и се завихрят към големия водовъртеж.

Повече няма да се чувствате сираци. Вашето галактическо семейство копнее за мига, когато ще се съберете отново в чест на освобождението на Гея и ще бъдете свободни от 3-измерните си принуди. Мрежата, която някога е държала Земята в мрачната власт на анунаките, просто не може да издържи на вълните, които Паяжината изпраща из цялото Универсално Същество и отвъд него, а Анунаките са изморени от своя експеримент. Надникнали са в своите епруветки и са установили, че природата на хибридното човешко съзнание е променила крайния резултат. Накрая ще разберат безмислието от въвличането ви в крайната полярност на техния преднамерен контрол. Губят играта, докато Земята се придвижва към просветление.

Наследниците на Анунаките, властващият елит, усещат как губят контрол, мрежата се разпада, а светлината печели и се вкопчват във властта и в името на собстеното си оцеляване. Изработили са допълнителна стратегия и са я задействали, за да ви попречат да прекратите мисията им, и поради тази причина са създали отново разновидност на структурната клетка на Анунаките в Интернет.

Наясно сте с използването на изкуствени органи, защото в тази област бяха направени много постижения, някои от които са положителни. По-загрижени сме за трансплантацията на органи и гени, която е предшественик на биокомпютърната технология. Много от вашите правителства прокарват законодателство, което разрешава на държавата свободен достъп до тялото ви щом го напуснете, за да се използва от медицината за трансплантация на органи. Уверяваме ви, че всяка клетка на тялото е напълно съзнателно отражение на вибрацията на душата ви, и като налагат вашия етерен модел и физическа тъкан в друго тяло, нарушават законите на божественото сътворение, намесват се в кармата на двама и осуетяват безпрепятственото пътуване на душата ви обратно към светлината. Частица от съществото ви неминуемо остава прикрепена към другия, а съдбата и на двете души се променя завинаги.

Някои от вас са развили своето съзнание и чувствителност, за да разпознават музиката на душата си - вибрацията аум. На някакво ниво усещате всяка клетка, доли всяка атомна частица, докато огласяте вибрацията на душевната си същност посредством вълните на съществото си към морето от съществуване. Трансплантацията на чужди органи не може да не породи дисхармония в тялото на приемника, защото в деликатността на вибрационните честоти, които остават извън физическата 3-измерна реалност, цялото е било нарушено... музиката е прекъсната. Донорът, чийто аум се запазва като далечна вибрация в тялото на другия, остава заробен в дълбините на сивата зона между Духа и материята, между светлината и мрака.

Периодът от време, когато тялото все още вибрира енергийно, макар да се обявява за "клинично мъртво" (съмнително положение, определено от сили извън свободната воля на индивида), в действителност продължава да носи песента на душата и следователно тялото трябва да се остави в блажената тишина, докато се осъществи докрай преходът. Когато музиката в тъканите и течностите на тялото спре, вече е невъзможно да се извърши трансплантация на органите му - това е опасна зона. Всъщност, ако органът съдържа достатъчно жизнена сила, за да се трансплантира, той все още носи душевната честота и не бива да се безпокои.

Извисяващото духа ви тяло не е предназначено да се свързва изкуствено и да се налага във вибрационния модел на друго същество, чието желание (принудително или не) да се вкопчи във физическия живот отрича душевния процес, начертан първоначално преди инкарнацията. Всъщност то със сигурност не е очаквало правителство, което да даде свободен достъп до душата ви и да отрече свободната воля в материалния свят. Това напълно противоречи на законите на кармата и не служи на възвишени цели. Освен това е недвусмислен показател за настоящото ви неразбиране и страх от смъртта, която продължава да се вазприема в съвременния ви свят като Краят на всичко.

Трансформацията на материята е начало на нова форма и естественият процес е цялото същество, съзнание и физическо отражение на живота, да преживее разпадането на физическото в своята цялост като нормален етап от собствената си еволюция.

Следотавелно смъртта трябва да се възприема като преход... продължение на съществуването и на еволюционния опит, вместо като край на живота. Семето се превръща в дърво, за да се превърне отново в семе.








Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1618629
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930