Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 20:20 - НЛО 1
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 1141 Коментари: 0 Гласове:
6








Eдна от най-интересните области в паранаучните знания – уфологията напоследък събира все повече и повече материал за изследване. Тези, които не са особено заинтересовани от уфологията вярват, че неидентифицирани летящи обекти могат да се появят навсякъде, по всяко време, но това не е така.

Специалистите в тази област показаха определена закономерност при появата на НЛО. На първо място, следва да се отчете факта, че НЛО се появява обикновено в близост до земни летящи обекти. А именно, на мястото където току що е прелетял самолет или в близост до летища. Вторият важен момент е, че появата на НЛО често предвещава глобални събития, които скоро ще се случат в света.

Особено внимание бе отделено на НЛО след няколко катастрофи на земята в различни градове по света. Спомнете си особено поразителните събития, които се случиха.

1945 г. бе белязана от голям брой негативни събития, като сред тях най-страховитото е атомната бомба над Хирошима. Има достоверна информация, че на известно разстояние от американските бомбардировачи, които са носили бомбите е летял НЛО, който остава във въздуха над града в продължение на няколко дни.

Подобни ситуации са наблюдавани и при няколко други военни събития, характерни за първата и втората световни войни.

Не по-малко известен случай на сблъсък с извънземен интелект се наблюдава в американския щат Северна Дакота, където НЛО появява над ракетна база на САЩ. Също така подобно нещо се наблюдава над американските въздушни бази: Уилямс, Loring, Vurtsmit т.н.

През 1956 г. сензационна поява на извънземни е имало над френското летище Орли, където НЛО е записано и документирано.

Но какво се е случило отдавна все още може да бъде поставено под въпрос. Въпреки това, сега небето над градовете е неспокойно. От време на време има информация за появата на НЛО в много държави.

Ето обобщение на последните новини за НЛО от този месец. Над Манхатън в нощта на 13 октомври се появиха странни предмети. Очевидци ги описват като „светещи кълба“. Интересно е, че на космическите радари те не са открити, или пък военните не казват.

Тази година зачестява появата на НЛО над Ню Йорк. Скептиците все повече търсят обяснение на подобни инциденти в природни явления, но не всичко може да се обясни по този начин.

Това лято бе за Китай много „плодотворно“ откъм НЛО. Само през юни трябваше да се блокират китайски летища около десет пъти, което се дължи на факта, че в небето е имало неидентифициран летящ обект. За последен път това събитие се наблюдава в Китай преди по-малко от месец.

На 27-ми юли 2010 година няколко неидентифицирани летящи обекта летят около Международната космическа станция и астронавтите са ги наблюдавали и заснели.

Има много прогнози за това, че скоро появите на НЛО ще стават все повече, тъй като чужденците се опитват да ни предупредят за предстояща глобална катастрофа.

Ако вземем под внимание доказателствата на всички свидетели и допуснем подобно нещо, възниква въпросът:

Каква цел имат извънземните? Какво искат да постигнат? В този случай за да се анализира факта, че те се появяват над военни бази, е разумно да се опасяваме, че чужденците оценяват нашето ниво на защита и мощ на земните технически и военни съоръжения. Подобна оценка може да бъде необходима само ако посланиците на извънземни цивилизации се готвят да нападнат Земята.

От друга страна, ние не можем да направим нищо, ние можем само да чакаме неизвестното. Ние анализираме, ние предполагаме, но точни данни няма.

Може би, ако се мобилизират всички интелектуални сили, ще се разкрие мистерията на чужденците, но до тогава, докато половината от населението се отнася с недоверие към това, което отдавна е доказано и си затваря очите пред реалните намеси на чужденците в живота ни – ние не може да се справим .

 


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1612196
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031