Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2010 12:00 - Омагьосан кръг... или...
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 2989 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


1. Резонанса на Шуман - това е нещо като пулса на Земята, земните вибрации. В продължение на хиляди години резонанса на Шуман е бил 7,8 херца. Започнал е да се ускорява от 1980 г. насам, в началото бавно, а от 1997 все по-бързо. Днес е 12 херца. Ускоряването на вибрациите на земята води до ускоряване на времето - ще рече че 24 часа по часовник отговарят днес на 16 реални часа. Това отклонение, ускоряване на времето ще продължава докато стигне до 13 херца през 2012. Времето което е представлявало 24 часа в 1980 г., в 2012 ще е НУЛА!

2. Магнитното поле на Земята - в същото време то намалява непрекъснато, което предсказва скорошно обръщане на полюсите. За два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване - ще навлезе в този облак в 2009 година.

3. quickening - тези промени не са без ефект върху хората. Англосаксонците нарекоха този синдром quickening - главоболия, голяма умора, електрически усещания по тялото, схващания на мускулите, грипни симптоми, интензивни сънища, човешкият организъм и сетива стават изключително чувствителен.

Структурата на нашата ДНК ще претърпи изменения, интуицията ще се развие неимоверно, както и телепатията, третото око ще започне да се отваря и даже външните ни очи ще станат много по-чувствителни към светлината и високите енергийни честоти.

4. Всичко това води до НУЛЕВАТА ТОЧКА (POINT ZERO) на 21 декември 2012, когато ще направим големия скок в новата епоха, в четвъртото измерение, към шестата раса - оцелелите. Ще можем да се движим безпрепятствено през материята, времето и пространството, нашите мисъл-форми ще се материализират моментално.



"Какво представлява времето, еднакво ли то тече във Вселената, има ли посоки? Това са въпроси, които са вълнували хората от всички епохи. Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, е най-напредналата по отношение на знанията за времето. Техният основен календар е най-точният на планетата - никога не е грешал. Маите всъщност са имали 22 календара, които включвали много времеви цикли във Вселената и в Слънчевата система. Хронологичните им познания са удивителни и някои от тях все още предстои да се разгадаят.Забележително е, че за маите петият свят (или петата раса, както наричат посветените днешната цивилизация) свършва през 1987 г. Шестият започва през 2012 г. Сега, явно, се намираме “между” световете. Този преход е наречен от маите Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. В това “безвремие” Истината е призвана да разкрие себе си, да стане явна.Тайнството на маите предрича, че през 2012 г. плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни съвсем точно с плоскостта на нашата галактика (Млечния път). Това става на всеки 26000 години. Изследователят Върджил Армстронг твърди, че и други две галактики ще се изравнят с нашата по същото време, което е космическо събитие.

Ритъмът става по бърз.В резултат на ставащите изменения времето се забързва, “колабира”, както казват хронолозите. За хиляди години Шуман резонансът (сърдечния ритъм) на Земята е бил 7.83 цикъла на секунда. Но от 1980г. този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла на секунда. Това означава, че времето бърза: вместо за 24 часа то изтича за по-малко от 16 часа, а ще стане 13.................Предизвикателството към хората в годините между 1987-ма и 2012-а е огромно и то цели да събуди човечеството от кошмарния сън, изпълнен с агресия, егоизъм и омраза, които то невежо нарича живот. Едно от предизвикателствата е, човек да прояви своята проницателност и способността си да различава, да търси скрития подтекст, защо една или друга информация му се поднася. За реакция на проблем или за решението му става въпрос? Дали някой не ни поставя пред омагьосан кръг, за да реагираме по определен начин и да зациклим, а след това да ни даде и решението?..и т.н."




Тагове:   омагьосан,   Кръг,


Гласувай:
9



1. tili - Аз се чудя
10.11.2010 13:47
защо все не ми стига времето напоследък:)
Но не забелязвам някакви промени в земния и слънчев ритъм. Освен това - 2009-та мина. Как не са го забелязали този фотонен облак?
цитирай
2. dqd2 - Забелязали са го, даже и предавания ...
10.11.2010 15:44
Забелязали са го, даже и предавания по National Geographic, и къде ли още не имаше по темата. Но повечето хора смятат, че ако нещо не е казано по централните новини значи изобщо не се е случило и не трябва да му се вярва.
цитирай
3. lagonia - Относно "Великият преход",или ...за Шумановите вълни...!!!
28.12.2010 19:59
Земята постепенно засилва "вълшебната си
песен",и интензитетът на Шумановите вълни постоянно се покачва и,че
човекът по естествен начин е облъчван с вълните от тета- и бета-
обхвата!!!Най-ниската Шуманова вълна е близо до "магическата
граница"от 8 херца,даже и над нея!Тази граница е наречена
"магическа",защото представлява точно прехода от тета-към
алфа-честотите!Най-високите честотни стойности се явяват през летните месеци/в
северното полукълбо/,през зимата малко спадат.За нашето съзнание какво означава
това?Ако поради климатичните промени на Земята естественият спектър на
Шумановите вълни ни подложи на постоянно засилваща се алфа-честота,от друга
страна-на все по-интензивния спектър на бета-вълни,който в повечето случаи е
над 20 херца,това би означавало,че в в съзнанието ни ще се насочим към силна
повишена будност.Това се усилва и от последователното намаляване на магнитното
поле!Шумановите вълни са в синхрон с нашите мозъчни вълни.Затова могат да се
използват не само за манипулирането ни,а вероятно чрез мисли могат да бъдат и
модулирани!!!Следователно наистина сме на прага на нова епоха на
съзнанието!Няма нищо ново в това,че в този критичен момент,в началото на новото
хилядолетие,на преден план излизат всякакви пророци и тръбят за края на
света.Най-важното е да се научим да разграничаваме страха от ужаса!В края на
краищата живеем в 21 век и всеки нормално мислещ хомосапиенс знае как да
овладее страха!!!Чеда сме на прекрасната планета,наречена Земя,и ако тя
пее"вълшебната си песен",за да даде път на нова епоха,тя ще вземе и
нас в четвъртото си измерение!Каквото и да сме причинили на планетата си в
променливата човешка история,тя няма да ни изостави в решителния час!!!Човек се
страхува от непознатото.След трансформацията на съзнанието ще живеем тук-на
Земята,като нормални хора,само ще имаме по-широки способности за
възприемане!И,си мисля,че тогава наистина ще разберем и научим,какво всъщност
означава животът
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1612188
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031