Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2012 17:07 - ПРЕХОДЪТ... Георги Изворски
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 14357 Коментари: 2 Гласове:
19

Последна промяна: 19.02.2012 17:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Георги Изворски

П Р Е Х О Д Ъ Т тече с пълна сила.
Планетата Земя е пред поредния ГОЛЯМ КВАНТОВ СКОК или наречен още ГОЛЕМИЯТ КАТАКЛИЗЪМ, ВТОРИЯТ ПОТОП, АПОКАЛИПСИСЪТ, НОВАТА ЕПОХА и пр. ТОЙ ще бъде предшестван от редица малки, но много яв...ни и нелицеприятни катаклизми.
И, за да си спестим доста от тях и да минем по-безболезнено, най-малко ощетяващо – физически и духовно - към Новото Небе и Новата Земя, НЕОБХОДИМО Е, най-напред БЪЛГАРИЯ, а после ЕВРОПА и СВЕТА, да направят следното и то колкото по-скоро, толкова по-добре:

1. Да се признае официално и безвъзвратно от българските държавни, духовно-религиозни и обществени институции, че СЛОВОТО на Всемировия УЧИТЕЛ БЕИНСА ДУНО е истинско БОЖЕСТВЕНО СЛОВО, а самият ТОЙ за МИРОВИ УЧИТЕЛ И КОСМИЧЕСКИ ПРАТЕНИК на Земята.

2. Да се въведе веднага като задължителна учебно-възпитателна дисциплина ПАНЕВРИТМИЯТА във всички видове учебни заведения, включително полувисшите и висшите, което ще спомогне бързо за хармонизиране на вътрешния мир на децата и младежите, а това ще подобри и цялостната учебно-възпитателна дейност.

3. Да се приведат в удобен вид за подрастващите МОРАЛНО-ЕТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ от Неговите беседи и да се изучават в клас плюс изучаването на ПРАВИЛАТА НА ВСЕЛЕНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ.

4. Желателно е всички духовно-религиозни институции и вероизповедания в България да изнасят беседите Му пред паството си, а за Българската православна църква е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО наред с евангелските текстове, от амвона да звучи и точното СЛОВО на УЧИТЕЛЯ, като се пригоди за всеки подходящ случай.

5. От Беседите на УЧИТЕЛЯ да се извади духовната квинтесенция и пригодена да се изучава в Духовната семинария и Духовната академия в България.

6. Всички медии – телевизия, радио, вестници и пр. – да бъдат задължени два пъти седмично да излъчват и публикуват оригинални беседи на УЧИТЕЛЯ, съобразени с аудиторията си и с времето на ПРЕХОДА, който настъпва.

7. Най-добре би било Парламентът на Република България още тази година /2011/ да приеме т.н. ЗАКОН ЗА ХЛЯБА, който е определен СВИШЕ за българите, както навремето еврейският народ прие ЗАКОН за ДЕСЯТЪКА, който се изпълнява и досега. Основното в ЗАКОНА ЗА ХЛЯБА е, че насъщният НЕ СЕ КУПУВА И ПРОДАВА, а се дава БЕЗПЛАТНО и ПЪРВАТА държава в света, която е ДЛЪЖНА да го направи, е БЪЛГАРИЯ.
Ясно е, че това не може да стане бързо, но трябва да се положи началото и то от официалните среди. Държавата има ресурс за това, колкото и да се оправдава, че няма.
Първоначално, разбира се, хлябът ще се раздава на най-нуждаещите се, на социално най-слабите, но не да им се дава „суха” пара за хляб, а да им се раздава всеки ден насъщния, според нуждите им.

8. Министерството на екологията да се превръща все повече и повече в още по-активна, действаща институция, защото на неговия гръб лежи тежкия товар за оцеляването на нацията. За целта:

а/ Всички генно-модифицирани и изкуствени храни, както и голяма част от облеклото от изкуствена материя да се спрат от производство и да се изхвърлят от търговската мрежа.

б/ Да се засили разяснителната работа по точка ”а” сред населението, защото активираните космически и земни лъчения не търпят нищо, което е далеч от Природата.

в/ Да се въведат за седмицата три задължителни вегетариански дни, валидни за всички обществени столове и кухни, за детските градини и учебните заведения, а собствениците на ресторанти да предлагат ежедневно вегетарианско меню. Не можем да храним шестата раса с отрови.

9. Всяко голямо зло се корени в едрата частна собственост. Необходима е спешна частична НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, но не в социалистическия смисъл на думата, а в ОБЩО-ЧОВЕШКИ, МОРАЛНО-ЕТИЧЕН И ДУХОВЕН АСПЕКТ. За целта трябва да се приеме т.нар. ЗАКОН ЗА ТРИТЕ МИЛИОНА. Три милиона са предостатъчни, да живее и се труди пълноценно за обществото един собственик, заедно с целия си род, и то в продължение на хиляда години. Милионери с над три милиона в България не трябва да има, освен ако искат да работят безвъзмездно за държавата и за човечеството.

Ще изясним.
Всяка едра собственост над три милиона остава за стопанисване и дейност от частния собственик;
но истински собственик става държавата, която прибира по-голямата част от чистата печалба и има АБСОЛЮТНАТА ДУМА за съдбата на собствеността.

Значи БОГАТИТЕ СОБСТВЕНИЦИ ЩЕ РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, КАКТО И ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО НАПЪЛНО Б Е З К О Р И С Т Н О, Б Е З У С Л О В Н О   И   В С Е О Т Д А Й Н О.
Това е истинският ПАТРИОТИЗЪМ, ЧОВЕКОЛЮБИЕ И
МЕЖДУНАРОДНА ВЗАИМОПОМОЩ В ДЕЙСТВИЕ!


СЪНАРОДНИЦИ, СЪЕВРОПЕЙЦИ, СЪЧОВЕЦИ! БЛИЗКИ И ДАЛЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ!

Това е БОЖЕСТВЕНО ПОСЛАНИЕ – МОЛБА,
а не несериозни приказки на шепа духовни самозванци.
Това е РАЗУМЕН, ИСКРЕН ЗОВ на загриженост и отговорност към отделния човек и човечеството,
а не духовен ултиматум.
Това е НРАВСТВЕНА, ПРИЯТЕЛСКА МОЛБА И ЗАРЪКА към трезвомислещите хора в България и в света,
за да се направи нещо веднага и то да е истинско и ефикасно, защото от НРАВСТВЕНОТО ИЗРАСТВАНЕ на народите като цяло, зависи и съдбата им и по-лекото преминаване през Космическата врата, която вече е на хоризонта.
Иначе ВИСШИЯТ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ И ПРИРОДАТА ще си кажат твърдата дума.
НЕКА БОЖЕСТВЕНИЯТ МИР, БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ И БОЖЕСТВЕНАТА ИСТИНА БЪДАТ С ЧОВЕЧЕСТВОТО И С ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!

С ИСКРЕНА ОБИЧ И ЗАГРИЖЕНОСТ:
Семейството на Свeтлината.

Из книгата "Диамантената десятка"
автор Георги Изворски
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=368018019894704&id=277435645619609





Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

1. penchoan - Не може да се каже, че преходът тече с ...
19.02.2012 23:50
Не може да се каже, че преходът тече с пълна сила. Не и с тези управляващи, които водят държавата към гибел. За да станат тези промени, трябва хората да ги поискат, а мнозинството не са запознати с беседите и учението на Учителя. С другото съм съгласен, с изключение на трите милиона. В днешно време не може да има дори за един милион частна собственост, собствеността на средства за производство трябва да стане общонационална.
цитирай
2. bojo12345 - ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
01.03.2012 10:20
С ожелание за много здраве и щастие!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1618640
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930