Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2010 14:10 - ... или повече за проклятието
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове:
0



ЧЕРНАТА МАГИЯ НА САМОУБИЕЦА ИЛИ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОКЪЛНАТИТЕ Размер на шрифта: image image
Статията е видяна 1506 пъти imageОт една година този войнишки пост е известен на военнослужещите с не особено добра слава.

Тези, които са служили наблизо, не желаят дори да изричат името му на глас. Става въпрос за пост № 3 на гарнизона от град Оренбург.

Преди няколко месеца командирите извикаха трима свещеници, за да осветят това страшно място. Трудно е и на учените да обяснят причините за няколко последователни мрачни събития, започнали в края на 1994 година. Но мистериите са такива, каквито са, те не се обясняват, а преживяват…

На редник Александър Коновалов му оставали само два месеца до края на службата. На 19 септември 1994 година проверил зареденото си оръжие и тръгнал за смяната на поста с останалите войници. Застъпващите караула били необичайно весели, шегували се, разказвали си вицове.

Преди да тръгнат за смяната, хвърлили по навик един поглед в огледалото, а Александър се задържал по-дълго. Тогава никой не обърнал внимание на този факт, сетили се по-късно когато…

В 15 часа застъпила смяната на караула. В 15,55 часа дежурният Коновалов отговорил по радиовръзката: “Няма проблеми, всичко е нормално.” Повече докладвания от този пост до сутринта не постъпили.

На сутринта вдигнатите по тревога войници намерили трупа на Александър с огнестрелна рана в главата. Проведеното по-късно разследване приключило със заключението “Самоубийство”.

На колегите на момчето това се сторило твърде странно, неговото поведение въобще не говорело за подобна постъпка. Конфликти по време на службата си момчето нямало, от дома му не се получавали лоши вести, нямал признаци и за психически проблеми, наркотици не вземал.

В МЕН СЕ Е ВСЕЛИЛ ДЯВОЛЪТ

Все пак в тетрадката във вътрешния джоб на Александър намерили предсмъртна записка, но тя била твърде неразбираема: “Не зная, но ми се струва, че в мен се е вселил дяволът. Не мога така да съществувам повече. По мои сведения скоро ще загине целият свят. Аз започнах да виждам бъдещето и това е ужасно!

Дълго време се опитвах да видя лицето си в огледалото, но там нямаше нищо. Разбрах, че съм се родил, за да убивам. Досега можех да контролирам това си желание, но усещам, че контролът върху злото у мен започва да отслабва и скоро ще започна да действам. Ще се срещнем…

Обезателно…”

Няколко от листовете в тетрадката били нашарени с някакви неразбираеми кабалистични знаци и около стотина изчисления със знака на безкрайността. В края на тези листове с разкривен почерк било добавено: “Аз усещам у себе си чужд разум, забравям кой съм, всичко се променя. Не мога повече, в мен живеят двама души…

Търсете, иначе няма да успеете…” Секунди след като написал тези редове, Александър сложил точка на живота си. Текстът на предсмъртните му записки дълго време се обсъждал от войниците.

Заедно с това започнали да си припомнят, че Александър бил силно религиозен, обичал филмите на ужасите и мистичните истории. Делото на този самоубиец било захвърлено в архива, където било забравено. Но не задълго…

ВТОРИ УМОПОМРАЧЕН ВОЙНИК ЗАПОЧНАЛ ДА СТРЕЛЯ СРЕЩУ ДЕЦА

Редник Иван Мезаркушев, който служел на същия пост, напуснал службата, укрил се в едно мазе на жилищен блок и започнал да стреля без

МИСТТЕРИИ

предупреждение. В района на обстрела му попаднали магазин и детски дом. На всичките предложения да прекрати стрелбата и да се предаде следвал нов откос. Командването решило беглецът да бъде застрелян, за да не убие невинни деца.

Смели офицери го сгащили, когато зареждал оръжието си, и му сложили белезниците. По време на следствието стрелецът твърдял, че не помни нищо от случилото се. Състоянието му потвърждавало казаното от него – стрелбата била пълен абсурд за войника и нямало обяснение за това, което сторил. Само успял да си спомни, че когато излизал от помещението и се погледнал в огледалото, там не видял лицето си.

МРАЧНАТА ТАЙНА ЗА ТРЕТИ ПЪТ СЕ СПУСНАЛА НАД ТОЗИ ПОСТ

На 23 март 1994 година на вишката на поста било намерено безжизненото тяло на редник Владимир Петров, приключил живота си с изстрел в главата.

Намереното до тялото предсмъртно писмо съдържало същите кабалистични знаци и дълги изчисления, от които специалистите разшифровали само датата на раждането му и тази на неговата смърт. Наложило се да се изчисти прахът от делото на Александър Коновалов, да се сравняват нарисуваните знаци в двете предсмъртни писма и да се търси връзка между двете самоубийства.

Оказало се, че връзката е там някъде в огледалото, пред което и тримата стояли повече, отколкото е редно. Разследващите работили по три версии. Първата – най-обикновени съвпадения, втората – природна аномалия и третата – възможно е в района да действа някаква непонятна сила, която влияе на човешката психика. В крайна сметка пост № 3 бил преместен на друго място, а следствието не могло да стигне до никакво заключение.

В СВЕТА ИМА ТОЛКОВА НЕЩА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБЯСНЯТ

Да, точно такова било заключението след разследването на смъртта на двамата редници – нима са малко в света теориите, които никой не може да обясни с разумни думи. И нашият случай е от тях, отсекли разследващите.

Достатъчно е да си припомним Бермудския триъгълник или пустинята Наска в САЩ, за да си направим извод за проблема на мъртвите войничета.

Проверките в района, извършени от световноизвестни екстрасенси, не дали никакви резултати.

Те заключили, че става въпрос за намесата на висши сили, но така и не могли да кажат кои са те.

Има още една версия за случилото се и като че ли тя ще излезе най-правдоподобна. Нищят я водещи криминалисти от 7 държави. Според тях става въпрос за влиянието на религиозни секти, в които са били включени тримата нещастници от тази мистерия. Стана известно, че има секти, които прилагат зомбирането на някои свои членове с опитна цел. Такива са “Бялото братство” и “АУМ”.

Тази версия обяснява и ритуалния характер на самоубийствата на двамата редници. И двамата са се застреляли с автомат “Калашников” по един и същи начин, в едно и също време.

Подобен самострел изисква значителни усилия и пълно самообладание, възможно да се постигне само при религиозен фанатизъм.

Почти буквално съвпадат и “пророчествата” на предсмъртните послания, в които са използвани и кабалистични знаци. Но командването на ротата дори не си е направило труда да ги предложи на специалисти за разшифроване. Може би точно в тези знаци се крие загадката. Странното е, че в последно време такива знаци се откриват по вратите на спалните, по дърветата край постовете, дори и по стъклата, изобразени със скреж. Никой не може да си обясни какво значи това, кой рисува тези знаци и с каква цел.

Резултатът е отчайващ – паника сред войниците, страх и ужас от това, което се случва, и очакването, че някой невидим ходи сред тях и дава знак на набелязаните, когато трябва да напуснат този свят.



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1620178
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930