Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 18:30 - Слава Севрюкова - продължение
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 1967 Коментари: 2 Гласове:
5




Еволюцията ни вталява, жълт океан помита САЩ

Пророчицата успява да види и бъдещето на целия свят. Според нея скоро не се очертава край на света. Планетата ни наистина щяла да мине през трудности, но като цяло ще върви във възходяща еволюционна посока. "Хората, които живеят на нея, ще стават все по-грациални, фини, с малко по-големи глави. Постепенно физическото тяло ще мине на заден план, духовното ще стане водещо. Хората ще започнат да владеят и телепортацията и тя ще става без техника, само със силата на мисълта и духа. Източната медицина ще бъде водеща и всички лекари, които сега познаваме, ще я приемат и ще започнат да я прилагат. Въобще всичко, което идва от Изтока, ще завладее света с пълна сила."
Пророчицата дори казала на Христо Нанев, че света го очаква един голям жълт океан, който ще го залее. Тя предвидила възхода на жълтата раса да помете суперсилата САЩ.


Телепатия замества GSM

Според пророчицата в средата на ХХI век техниката и парите ще са взели невъобразими висоти, но постепенно ще започнат да затихват. През 2450 година техниката, каквато я познаваме сега, ще отстъпи назад и няма да има водеща роля в човешкия живот. Новите разработки ще отстъпят пред силата на човешкия дух. Според футурологичната визия на старозагорката хората ще контактуваме повече с душите си, отколкото по мобилните телефони и интернет, а границата между живи и мъртви ще се скъси много. Духовното в човека щяло да се развие до такава степен, че след около 1000 години хора като Севрюкова и леля Ванга ще бъдат нещо съвсем обикновено, а тези, които не владеят способностите на екстрасенсите, ще бъдат единици.

Качваме магистралите във въздуха

Скандалите, които се заформиха около магистрала "Тракия", биха изглеждали смешни в очите на нашите деца.
Едно от най-интересните предсказания за близкото бъдеще на Севрюкова е, че аутобаните ще изчезнат, но не заради дупките или далаверите. Тя прозряла това съвсем случайно в един стар "Москвич", докато се връщала от командировка в Австрия. От родината на валса към България с нея пътувал доц. Иво Лозенски, който по това време изучава способностите й.
Минавайки по огромен аутобан, доцентът я попитал: "Кажи ми, лельо Славе, кога и България ще има такива пътища?" Жената с трето око получила прозрение свише и му рекла: "Не ни трябват такива магистрали, Ивче. Тези след има-няма стотина години ги виждам целите в бурени и по тях не се движат коли."
Един от най-големите феномени, раждали се у нас, твърди още, че бъдещето на автомобилостроенето не е на земята, а във въздуха. Почти всеки ще може да управлява такава кола, твърдяла Слава. Целият трафик и управлението щели да се командват от компютърен център на земята. Шофьорът само ще трябва да натиска едно копче. И нищо друго.




Гласувай:
5



1. stela50 - Невероятната Севрюкова...
22.06.2010 20:17
Приятно ми е ,че пишеш за нея ,umma...
Поздравления !
цитирай
2. razkazvachka - много приятно
23.06.2010 10:44
и това вече се работи от хай-тек
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1620219
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930