Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 16:00 - Слава Севрюкова
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 6421 Коментари: 3 Гласове:
7




"След кризата с помощта на светците България ще разцъфти", пророкувала Севрюкова.

180 лета живот ни обеща Слава.

БГ феноменът разплете тайната на Мона Лиза, влезе дори в главата на действащ US президент

Христо Нанев, откривателят на полтъргайста Кики, е един от малцината приближени до феномена Слава Севрюкова. Малко позната у нас, а повече в научните среди в Европа и Америка, пророчицата прониква не само в бъдещето, но и успява да види устройството на атома и да "пипне" отвътре Бермудския триъгълник. Въпреки че дамата била с основно образование, тя пишела божествени стихове, показвала и уникални познания по физика и химия. Без микроскоп или телескоп успява да види, че в атома има непознати частици орбитони, а Вселената има начало и край. "Много хора на Запад спечелиха Нобелови награди на гърба на българския феномен", коментират хора, приближени до тогавашната власт.


Христо Нанев

Супержената от "Овча купел"

От 20 години Христо Нанев събира данни за ясновидските й дарби, а през последните години от живота си Слава го допуска до най-големите си тайни. Всичко, което е чул и видял покрай нея, записва на касетофон и видео, след което информацията се появява в няколко негови труда за леля Слава, както я наричали най-близките й хора. Тя е родена в Стара Загора, но живяла в софийския квартал "Овча купел 2". Христо споделя, че когато за първи път среща феноменалната дама, се изненадал от спокойствието, в което тя живее. "Очаквах да видя една развихрена жена, която да ме залее с готови отговори и предсказания. Дори малко се разочаровах, че не се случи така", спомня си Ицо. След като полюбопитствал за едни археологически разкопки, които се извършвали по това време, разбрал, че скромната наглед жена наистина има достъп до тайните на времето.


Усмивката на Мона Лиза

Още през 80-те години на миналия век леля Слава видяла като на кинолента влизането на България в ЕС. Но "тъкмо България ще влезе в Европа, светът ще тръгне на зле", казала тя тогава, визирайки глобална икономическа криза. Когато виждала, че нещата за България и за света ще са трудни, тя успяла да разбере, че кризата ще трае колкото половината на Втората световна война. После пророчицата казала, че ще дойде добро не само за България, но и за цялата планета. В последната си книга "Легендата реалност", Христо Нанев разкрива и тайната на мистериозната усмивка на Мона Лиза. Прочутата Джоконда, която Леонардо да Винчи нарисувал, всъщност е образ на девойка с фациалис на лицето (увреден лицев нерв). Това видяла Слава Севрюкова, връщайки се назад до XVI век. Според нея Джокондата е най-обикновена селянка, която Леонардо срещнал край нивите. Изкривеното лице на момичето се запечатало в съзнанието му толкова ярко, че той го пресъздал в един от най-големите си шедьоври.

Видя богомилите

"Леля Слава владееше психотронната възстановка на събития, които са минали преди много години. Така тя успява да види и с какво са били облечени богомилите", разяснява нейният летописец. Малцина знаят, че Антон Дончев се допитвал до нея, когато пишел сценарий, и тя му разказала детайли от тяхното облекло. Според ясновидката богомилите са носели бели и кафяви раса, препасани с шнур. Облеклата им били направени от по-тесни платове, пришити един към друг. Носели колан с джоб накрая, където държали огнивото си. Благодарение на своята свръхсетивност именитата българка се добрала до територии в познанието, които още стоят заключени за човечеството. "Светът и Космосът са разумни. Земята - казвала тя - е живо същество, както човешкият организъм."

На "ти" със светците

За разлика от Ванга обаче Слава Севрюкова била способна да чува най-извисените духове, които не се прераждат втори път. Така наученото от тях било най-достоверно. Слава била убедена, че точно тези същества са нашите светци, които църквата е канонизирала и ревностно почита в календара си.
Един ден, беседвайки с Нанев, пророчицата от кв. "Овча купел" го изненадала с откровението, че може да види и формата на човешката мисъл. Според слуховете по този повод комунистите веднъж дори я накарали да "влезе" в ума на Ричард Никсън. Така българката прозряла, че американският президент няма намерение да прекрати войната във Виетнам и смята да я води до дупка. Слава Севрюкова разкрива и много тайни за родината си. Според нея страната ни е богоизбрана. "България, казвала тя, е страна на двата полюса, тук има много извисени души и много принизени. Искрите обаче, които непрекъснато прехвърчат между тях, като цяло движат държавата напред. Хората ще се научат да живеят духовно и здравословно и ако сега рекордьорите по възраст ще са 90-100-годишни, в средата на ХХII век дълголетниците ще стигат до 180 години", пророкува феноменът от световна величина Слава Севрюкова.

Иван Иванов





Гласувай:
7



1. karambol5 - Феноменална, но малко изветна :...
22.06.2010 16:46
Феноменална ,но малко известна :))))
цитирай
2. magnoliya - Аз бях чела някъде
22.06.2010 20:58
за Слава Севрюкова. После търсих книгата на Христо Нанев, не можах да я намеря. Наистина Слава е малко известна.
цитирай
3. razkazvachka - за съжаление - "водещата" наука в света
23.06.2010 10:42
разчита на нестандартните мозъци, които виждат...

ако не виждат достатъчно - биват изкривявани с психо-стимуланти...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1620172
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930