Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 11:01 - Вувузелите... и последствията И огнени бутони...
Автор: umma Категория: Други   
Прочетен: 1315 Коментари: 1 Гласове:
6



Злокобните фенски тръби на ЮАР отключили клането в Киргизстан Вувузелата ни докара порои
image

Африканските йерихонски тръби крият неподозирана сила Вувузелите в ЮАР, които надуха главите на света, освен шум могат да предизвикват дъжд и дори война. За това предупредиха няколко родни и западни мистици. Радиестезистът инж. Радослав Димитров е убеден, че употребата на традиционния африкански тромпет трябва да бъде драстично намалена не само заради здравето на футболисти и запалянковци.
"Вувузелите издават звук от около 130 децибела, който може да предизвика мигрена, разстройство на централната нервна система и слуховия апарат. Но не само здравни са последиците. Умножете звука на една вувузела по 60 хил., колкото е публиката на стадиона, и ще получите едно доста прилично климатично оръжие", загатва Димитров.

Климатично оръжие

По думите му американците отдавна правят секретни опити чрез акустични вълни да влияят върху климата. Засега обаче признават официално само за звукови оръжия, с които разпръскват безредиците.
Местните вуду шамани също заговориха, че оглушителните звуци в нискочестотния спектър са докарали дъжд и студ от 0 градуса по Целзий на Мондиала. В страната домакин в момента е зима. Такава интензивност на валежите и ниски температури обаче са характерни за надморска височина от 2500-3000 м.
"Ако сте забелязали, времето и в България се смрачава около обяд и тръгва да вали точно след като е свършил първият мач за деня в ЮАР", констатира маг Зорница. Според нумероложката това се дължи на факта, че сме на сходна северна ширина със страната домакин на световното първенство по футбол. Така тамошните невидими процеси ни влияят и на нас.

Машина за колизии

Замърсяването на небесния ефир с какофония обаче имало и друга по-опасна последица от атмосферните явления. Традиционният за войнственото племе зулу музикален инструмент представлявал психотронно оръжие, което отключва агресията сред хората. "Спомнете си за йерихонските тръби, които в библейското предание са съборили стените на цял град. Според мен те са умопобъркали жителите на Йерихон и те сами са бутнали укрепленията, пускайки завоевателите. Ако се вгледате по-внимателно и в думата "вувузела", ще откриете, че тук се крие източният демон на хаоса, описан и в Библията - Велзевул", разкрива маг Зорница. Тя е убедена, че междуетническото клане, което избухна в Киргизия, има пряка връзка с глобалното замърсяване на астралния ефир, което предизвикали вувузелите. Географски Киргизстан се намира на огледалната страна на екватора точно срещу ЮАР.

Сеят мор

Въпреки оглушителния шум, който изправи на нокти зрители, футболисти и тв компании, засега домакините от южноафриканската република не дават и дума да се продума да забранят зловещите вувузели. Междувременно се заговори и за предстоящ бум на хепатит, грип и туберкулоза. Музикалните инструменти изстрелват болестотворните бактерии от слюнката с голяма скорост като пръскачка и заразяват много хора в голям периметър, обясняват медици.

Далавера за $14 млн.

ФИФА обаче си прави пас, защото ще получи процент от 15-те милиона долара от продажбата на близо 400 хил. "йерихонски тръби". А те днес са по-популярни отвсякога. Местните са убедени, че болезненият за изнежените бели братя звук е манна небесна за тимове от Черния континент. "С тях имаме по-голям шанс да продължим напред", коментират запалянковците на ЮАР.


Бутонките на звездите с огнена защита

Невидима война между шаманите на различните отбори избухна на световното първенство по футбол. Африканската школа залага на най-силната магия позната на света - вуду. Американските отбори ползват подкрепата на мощни майски амулети, докато азиатците крият фън-шуй йероглифи по телата си. Европейците пък разчитат на друидски плочки, както и на безотказната християнска молитва.
"Битките извън зеления терен са дори още по-жестоки", твърди ясновидката Николета. Чародейката от Червен бряг успя да разкрие няколко от най-популярните магии в момента на Мондиала.
"Страните от Aфрика масово правят вуду заклинания за умирачка и болест. Колят кочове, а върху кръвта им чертаят косата на смъртта", заяви посветената дама. Най-голямо енергийно вмешателство имало в групата на домакините. Там още преди седмица "Стандарт" предупреди, че французите ще изпищят много сериозно, което и се случи.
В група С на Англия положението не е много по-розово. Вратарят на британците допусна най-левашкия гол до момента.
"Някой е наел местен шаман да вреди на най-големите звезди. Той е сложил 11 овце в една кошара, а на вратовете им е обесил табелки с имената на Рууни, Роналдо, Меси и т.н. Говорил им като на хора, но после им е теглил ножа", видя вуду заклинанието Николета. Според нея същият паганистичен ритуал се прилагал и спрямо цели отбори.
Родни сензитиви разкриха още, че производителите на спортна екипировка са били предупредени за надвисналите черни облаци. За да няма контузии, което ще удари директно по имиджа им, фирмите са взели превантивни мерки. Те са вкарали талисмани за пречистваща огнена защита в най-актуалните си продукти. Така "Пума", "Адидас" и "Найк" уж случайно въведоха дружно на мода жълто-оранжевия цвят в почти всичките си модели футболни обувки.
 




Гласувай:
6



1. razkazvachka - Световното обезумяване...
23.06.2010 10:39
Дори намален звук - дава представата за разбунен кошер - не искам да си представям какво е там:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: umma
Категория: Други
Прочетен: 1620207
Постинги: 738
Коментари: 932
Гласове: 4263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930